Βέροια

Το Κέντρο Υγείας Βέροιας ευχαριστεί

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Μουσικό Σχολείο Βέροιας για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση που οργάνωσε το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Κ.Υ. Βέροιας στα πλαίσια της πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή κ. Γεωργουδάκη Ιωάννη, τον Υποδιευθυντή κ. Κοτρίδη Ανδρέα, την υπεύθυνη καθηγήτρια του μουσικού συνόλου ευρωπαϊκής μουσικής κ. Ιωαννίδου Ελισάβετ, το σύλλογο διδασκόντων και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας που επέτρεψαν τη συμμετοχή των μαθητών τους στην εκδήλωση.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές, Καραμούτης Ανδρέας, Δαληγκάρου Μαριάνα, Κατσιμανή Άννα, Ρόπη Πλασάρη και Καταφυγιώτη Χριστίνα, που συμμετείχαν και κατάφεραν να ενώσουν τη μελωδία της υπέροχης μουσικής τους με τη μελωδία της ενημέρωσης.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, ιδιαίτερα την κ. Γεωργίου Χριστοφορούλα για την καταπληκτική διακόσμηση, τον κ. Νικόλαο Μότσιο για την αφιλοκερδή βιντεοσκόπηση τόσο της σημερινής εκδήλωσης όσο και της δημιουργίας του ενημερωτικού spot που οργάνωσε το Κ.Υ. Βέροιας.

Ευχαριστούμε το «ARTIO» και τον κ. Σωκράτη Αρβανιτίδη για τη στήριξη της εκδήλωσης

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που μας τίμησαν με την παρουσία και τη στήριξή τους στον αγώνα μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Βέροιας του οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή στήριξή τους.

Βέροια 25-10-2019

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΑΤΡΟΣ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Κ.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κ.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

Για την εκδήλωση στο Κέντρο Υγείας Βέροιας  μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων