Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Πρεμιέρα στη Γ Εθνική για τους Αετούς Βέροιας – Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Μετά από 6 περίπου εβδομάδες προετοιμασίας αλλά και στροφής 180 μοιρών για το ποια κατηγορία θα αγωνίζονται (εξαιτίας της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών), οι Αετοί Βέροιας μπαίνουν στην τελική τους ευθεία για τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους στη Γ Εθνική.

Αντίπαλος των “ασπρόμαυρων” ο Αριστοτέλης Φλώρινας, επίσης νεοφώτιστος στην κατηγορία και ιδιαίτερα ενισχυμένος μάλιστα μεταγραφικά, καθώς απέκτησε αθλητές που έχουν σημαντικές παραστάσεις από υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Για την ομάδα της Ημαθίας, που προχώρησε σε αρκετές αλλαγές του ρόστερ (θα υπάρξει σχετική παρουσίαση σε ξεχωριστό δημοσίευμα κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας) δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αν και εκκρεμούν δύο ακόμη προπονήσεις για τα τελικά πλάνα του Ντάνη Τυριακίδη.

Η διοίκηση του συλλόγου, που πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Ομοσπονδίας και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, ένεκα και της πολύ σημαντικής πρόκλησης που έχει μπροστά της, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια και να βρεθεί δίπλα στους παίκτες που θα δώσουν τη δική τους μάχη στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τους κατόχους των καρτών ενίσχυσης (κόστος 20€) δίνεται η δυνατότητα της παρακολούθησης ΟΛΩΝ των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στη Γ Εθνική, ενώ όσοι δεν έχουν παραλάβει, θα υπάρχουν στην είσοδο του γηπέδου, λίγο πριν το τζάμπολ.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 3€.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο και οι διαιτητές :

[ΕΑΚ Παλαμά] Τιτάνες Παλαμά-ΦΟ Αριδαίας, Μελανίδης Μ. –Χατζηκώστας (Τέγα)

[Νέο Κλ. Ιωαννίνων] ΣΚ Ιωάννινα-Ίκαροι Τρικάλων, Πράττος-Τζεκάκης (Τσιγκέλης)

[ΕΑΚ Κέρκυρας] Φαίακας Κέρκυρας-ΓΑΣ Μελίκης, Μαντήλας-Κάνης (Πουλής)

[ΚΓ Κατσιμήδου] Αίολος Τρικάλων-ΑΓΣ Ιωαννίνων, Σαρακενίδης-Τοπαλίδης (Κουσαϊτης)

[ΚΓ Καρδίτσας] Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου, Σιταρίδης-Δέλλας (Μανάσης)

[Δημ. Βικέλας] Αετοί Βέροιας-Αριστοτέλης Φλώρινας, Αγραφιώτης Γρ.-Βασιλόπουλος (Καλότσης)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας