Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας για την απεργία στις 24 Σεπτέμβρη

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταγγέλλει την προσπάθεια της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ να χτυπήσουν την  απεργία στις 24 Σεπτέμβρη.

Ενώ ήδη Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα (ανάμεσα τους και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας) και πρωτοβάθμια σωματεία έχουμε πάρει απόφαση και προετοιμάζουμε την απεργία για τις 24 Σεπτέμβρη κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο, η ΓΣΣΕ όχι μόνο δεν έχει πάρει απόφαση, αλλά άλλα έχει εξαπολύσει ένα κύμα εκβιασμών και πιέσεων σε προέδρους Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων. Ισχυρίζονται μάλιστα πως η ομόφωνη απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα αλλάξει!

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα σωματεία της δύναμή του με συνέπεια, οργάνωση και συλλογικές διαδικασίες από την πρώτη στιγμή κατήγγειλαν στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα το πολυνομονομοσχέδιο – σκούπα που τσακίζει εργατικά δικαιώματα και βάζει χέρι στα συνδικάτα.

Συνεχίζουμε ενωτικά, μαζικά, ταξικά, ρίχνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 10:30π.μ. στην Πλατεία

18/9/2019

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30861 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια