Βέροια

Γενική συνέλευση και εκλογές στο Παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ στη συνεδρίασή της την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου αποφάσισε τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Παραρτήματος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο απολογισμός για τη χρονιά  2018 , καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής. H Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ. στο ισόγειο των γραφείων του Παραρτήματος, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και στον ίδιο τόπο στις 11.00 π.μ..

Η εθελοντική προσφορά και κινητοποίηση μελών μας, η εργατικότητα της Διοικούσας Επιτροπής και η στήριξη της κοινωνίας και των φορέων της, λειτουργώντας αθροιστικά, οδήγησαν το Παράρτημά μας στην παραγωγή σημαντικού έργου τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας. Το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. είναι από τα πλέον δραστήρια στην Ελλάδα και είναι σημείο αναφοράς για την δράση του και την λειτουργία του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή, την Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και την Εφορευτική Επιτροπή με την αποστολή της αίτησής τους στο mathima0@gmail.com μέχρι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019  και ώρα 12.00 μ.μ. Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής η Διοικούσα Επιτροπή θα προχωρήσει στην ανάδειξη των υποψηφίων και θα συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο.

Βέροια ,  15 Σεπτεμβρίου  2019

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Η Πρόεδρος                                                  Η Γενική Γραμματέας

Χαρίκλεια Σαραφοπούλου                         Αλεξάνδρα Στυλιανίδου

banner-article

Ροη ειδήσεων