Αθλητικά

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας τμήμα Βόλεϊ για την καινούργια χρονιά

Αγαπημένοι μας φίλοι του βόλεϊ και γενικά του αθλητισμού, το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς κι όχι μόνο…
  –
Σαν Διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ στην αρχή του καλοκαιριού σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε το τμήμα Βόλεϊ να πρωταγωνιστήσει τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς υποδομών.
Επίσης σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα προσφέρουμε τις ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης στις ακαδημίες μας και σε όλα τα τμήματα υποδομής λειτουργώντας σε πρότυπα που θα ζήλευαν ακόμα κι οι πιο γνωστές ομάδες ανά το πανελλήνιο … Θεωρούμε ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει…
  ▪️Αρχικά συμφωνήσαμε με μία έμπειρη προπονητική ομάδα τριών ατόμων που αποτελείται από πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α., με κύρια χαρακτηριστικά την μεταδοτικότητα και την άριστη επικοινωνία με τους αθλητές. Τρεις ανθρώπους που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους κι έχουν δεθεί με αθλητές και γονείς.
  ▪️Εμπλουτίσαμε το έμψυχο δυναμικό της γυναικείας μας ομάδας με παίκτριες εγνωσμένης αξίας. Ένα “πάντρεμα” έμπειρων με ταλαντούχων αθλητριών που είμαστε σίγουροι ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
▪️Μετά από πάρα πολλά χρόνια δημιουργήσαμε αγωνιστική ομάδα αγοριών. Ακόμη ένα όνειρο των τελευταίων ετών παίρνει “σάρκα και οστά” με την συμμετοχή μας σε επίσημο πρωτάθλημα.
▪️ Θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Π.Ε.Μ δημιουργώντας ανταγωνιστικές ομάδες σε όλες τις ηλικίες.
▪️Στα τμήματα υποδομής εμπλουτίσαμε το πρόγραμμα των προπονήσεων με σύγχρονες μεθόδους, καταρτισμένο από έμπειρους προπονητές. Προπόνηση με καινούριες, ειδικές για καθε ηλικία μπάλες σε πολλαπλά γήπεδα βόλεϊ με τοποθέτηση διαδοχικών φιλέ. Συμμετοχή σε μεγάλο αριθμό τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για ηλικίες 6 έως 12 ετών και μεταφορά της ομάδας με μισθωμένο λεωφορείο.
 ▪️ Εξασφαλίσαμε την συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων ώστε η προπόνηση και οι αγώνες να γίνονται σε ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.
▪️Δημιουργήσαμε ιατρικό επιτελείο με καταξιωμένους ιατρούς όπως και με πτυχιούχο διατροφολόγο που θα παρακολουθούν τους αθλητές μας.
  Για τους λόγους αυτούς και για ακόμη περισσότερους ζητούμε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στον ιστορικοτερο και μοναδικό σύλλογο(Πετοσφαίρησης) της πόλης … τον Γ.Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
Ως Διοίκηση θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο…. γιατί απλά δεν έχουμε “ταβάνι”. Μία Διοίκηση που επενδύει και δεν έχει σκοπό “το προσωπικό κέρδος”.
 🔝 Γ.Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ένας σύλλογος με Διοίκηση, Προπονητές, Αθλητές… κι όχι “όλα σε ένα”!
  Είπαμε… φέτος είμαστε ΟΛΟΙ Γ.Α.Σ❗❗❗
Περισσότερες πληροφορίες στους:
Προπονητές
➡️Σταυρόπουλος Γιάννης  6986577626
➡️Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα  6979295382
Βοηθ. Προπ.
➡️Χατζοπούλου Δήμητρα 6983388507
Διοικητικοί Υπεύθυνοι :
➡️Παπαδήμας Γιώργος 6977892247
➡️Πουρλιοτόπουλος Βασίλης 6972443352
➡️Παπαζήσης Γρηγόρης 6948824748
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας