Βέροια

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το”Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών” από τον ΜΑΣ Βέροιας “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ”

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος το καθιερωμένο εδώ και χρόνια “Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών” από τον Μ.Α.Σ. Βέροιας “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ”, την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων από τους Συλλόγους:

Μ.Ε.Α.Σ.Ν. ΝΕΝΗΤΑ ΧΙΟΥ Η ΒΟΚΑΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΠΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΟΙ ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗΔΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΞΑΘΕΡΙ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η ευρεία συμμετοχή του κόσμου που γέμισε το αμφιθέατρο της Αγ.Παρασκευής και τις δύο ημέρες, ήταν ιδιαίτερη, και με το ζεστό του χειροκρότημα αντάμειψε όλους τους χορευτές.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Βουλευτής του Νομού Ημαθίας κος Μπαρτζώκας Αναστάσιος, ο Δήμαρχος της πόλης της Βέροιας κος Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κο Παπαδόπουλος Βασίλειος καθώς και ο Γραμματέας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κος Νικόλαος Τομπουλίδης.

Ο Μ.Α.Σ. Βέροιας “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ” ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους, οικονομική και υλική, τους χορηγούς των εκδηλώσεων για την ακούραστη και συνεχή υποστήριξή τους καθώς και όλους τους εθελοντές του Συλλόγου που χωρίς τη βοήθεια που προσέφεραν, δεν θα ολοκληρωνόταν η επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε και του χρόνου ραντεβού και πάλι στην Αγ,Παρασκευή για γνωριμία με την ελληνική παράδοση

Εκ του Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας