Νάουσα

Συγκέντρωση φίλων και γνωστών στη Νάουσα του Υποψήφιου βουλευτή ΚΚΕ Θωμά Τσουκαλά

Πλήθος φίλων και γνωστών του υποψήφιου βουλευτή του κ Θωμά Π. Τσουκαλά παραβρέθηκαν στη συνάντηση που οργανώθηκε στο καφέ “ΝΕΟΝ”, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019. Μεταξύ αυτών ήταν ο πρόεδρος του ΑΣΝ κ. Κωνσταντίνος Ταμπακιάρης, ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Νίκος Βελής, ο πρόεδρος του ομίλου αντισφαίρησης κ. Σταύρος Μερτζάνης, ο πρόεδρος του Ωδείου Νάουσας κ. Χρήστος Τσίτσης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων κ. Δημοσθένης Γερούσης. Επίσης παραβρέθηκαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αγγελάκης Λακηνάνος, Αλέκος Χατζηιωαννίδης και ο γραμματέας της Τ.Ο. Νάουσας του Κ.Κ.Ε. Γρηγόρης Τούπος.

Ο Θωμάς Τσουκαλάς ανέλυσε την πολιτική κατάσταση εν όψη των βουλευτικών εκλογών της 7 Ιουλίου 2019 και ανέπτυξε τις θέσεις του Κ.Κ.Ε. Συγκεκριμένα είπε από ότι δείχνουν οι προβλέψεις στις εκλογές αυτές δεν διακυβεύεται ο σχηματισμός κυβέρνησης γιατί όλα δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, ταυτόχρονα το ΚΙΝΑΛ δείχνει πρόθυμο να βάλει πλάτες στον σχηματισμό κυβέρνησης. “τα κλειδιά της εξουσίας” στη Νέα Δημοκρατία τα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την συντηρητική αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ “ξέπλυνε” την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν, δεν “ξεμπέρδεψε με το παλιό” αλλά το “ανέστησε” και διέσυρε αριστερές αξίες και ιδανικά, γιατί εφάρμοζε “δεξιά” πολιτική με αριστερά “λόγια”.

Ο Θωμάς Τσουκαλάς κάλεσε τον λαό να μην ψηφίσει τα λεγόμενα “κόμματα μιας χρήσης” γιατί όχι μόνο είναι μία χαμένη ψήφος, αλλά γιατί κοροϊδεύουν τον λαό. Εμφανίζονται σαν “διάττοντες αστέρες” στηρίζουν τα αντιλαϊκά μέτρα και μετά αφού κάνουν τη δουλειά τους εξαφανίζονται. Αυτό έγινε με το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΛ τη ΔΗΜΑΡ, τον ΛΑ.Ο.Σ., την Ένωση Κεντρώων και αυτό θα γίνει με το κόμμα Βαρουφάκη ΜΕΡΑ25 που δηλώνει τυχοδιωκτικά πρόθυμο να συνεργαστεί με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θωμάς Τσουκαλάς συμπλήρωσε ότι ο λαός δεν πρέπει να περιοριστεί στην συρρίκνωση της Χ.Α. αλλά να την εξαφανίσει και ταυτόχρονα να δείχνει επαγρύπνηση σε νέα φασιστικά μορρφώματα τύπου Βελόπουλου, να τα αποκαλύψει και να τα περιθωριοποιήσει.

Ο Θωμάς Τσουκαλάς κατέληξε λέγοντας ότι τώρα που θα συνεχιστεί η αντιλαϊκή πολιτική την λεγόμενη “μεταμνημονιακή περίοδο” καθότι πάνω από 900 εφαρμοστικοί νόμοι είναι σε ισχύ και η κατάσταση του λαού θα συνεχίσει να επιδεινώνεται, ο λαός έχει ανάγκη από έναν συμπαραστάτη, μία δύναμη που θα τον βοηθάει και θα τον στηρίζει από την επόμενη μέρα των εκλογών, την 8η Ιουλίου. Και αυτή η δύναμη είναι μόνο το Κ.Κ.Ε.

Το Κ.Κ.Ε. επιστρέφει πολλαπλάσια την δύναμη από εκεί που την παίρνει, δηλαδή τον λαό. Απ’ την επόμενη μέρα θα καταθέσει τις ψήφους στους χώρους δουλειάς, τα σχολεία, τα Νοσοκομεία, την Πρόνοια, τα Πανεπιστήμια και τους φοιτητές, στον Αθλητισμό και όπου αλλού χρειαστεί ο λαός . Για αυτό και η ψήφος στις 7 Ιουλίου 2019 πρέπει να έχει αποδέκτη το ΚΚΕ.

banner-article

Ροη ειδήσεων