Βέροια

Γλέντησαν και χόρεψαν στο Δάσος της Καστανιάς οι Πρόσκοποι

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, ευχαριστεί όλους εκείνους που τίμησαν την πρόσκλησή της και ανέβηκαν στο Προσκοπικό Κέντρο της Καστανιάς την Κυριακή 30 Ιουνίου για να χαρούν το βουνό, τον καθαρό αέρα, τη δροσιά και να γλεντήσουν μαζί την έναρξη του καλοκαιριού, στον «Χορό του Δάσους 2019».

Ο «Χορός του Δάσους» ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από 21 χρόνια το 1998 από τους Θανάση Στάντζο, Αλέκο Ψώνη, Μάνο Λάμπρογλου, Νίκο Καραμανλίδη, Δημήτρη Κοντοκώστα+, ανθρώπους με αγάπη προς τη φύση, την παρέα και τον Προσκοπισμό με σκοπό να ανταμώσουν με φίλους σε ένα γλέντι οργανωμένο από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και να βοηθήσουν τις ανάγκες του Προσκοπισμού της Βέροιας.

Ευχαριστούμε τους Ψητοπωλείο «Μεράκι», Βιβλιοπωλείο «Προμηθέας», Τσέλιο Σωτήρη, Τυροκομικά «Κελεπούρης Μίλτος», που στήριξαν το χορό του δάσους. Είναι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Προσκοπισμός, αναγνωρίζουν το παιδαγωγικό του έργο και την προσφορά του στην κοινωνία.
Ευχαριστούμε επίσης το μουσικό σχήμα που κράτησε αμείωτο το κέφι. Χαιρόμαστε που ήμασταν η αιτία να βαφτιστούν. Ευχόμαστε στους «ΕΝΤΕΥΘΕΝ» πάντα επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 140 περίπου φίλοι, πολλά παιδάκια, η 1η αγέλη Λυκοπούλων Κατερίνης και ο στρατηγός διοικητής της 1ης Μεραρχίας πεζικού «Σμύρνη».

Την οργανωτική ομάδα Παλαιών Προσκόπων που φρόντισαν για τον «Χορό του Δάσους 2019» αποτέλεσαν οι:
Κώστας Στεργιόπουλος, David Beckham, Αλέκος Ψώνης, Δημόπουλος Γιάννης, Θανάσης Στάντζος, Θανάσης Τσολοζίδης, Λίτσα Μπουρδάνου, Μερόπη Τσέλιου, Νίκος Καλογήρου, Παναγιώτης Κόλκας, Σωκράτης Κιοσέογλους, Σωτήρης Τσέλιος, Φάνης Κατσίβελος.

Το γλέντι ξεκίνησε με στίχους από ένα Προσκοπικό τραγούδι:
Το κέφι σου ποτέ δεν πρέπει να χαλάς
θα βρεις μες τη ζωή εμπόδια πολλά
δουλειά μα και χαρά, το σύνθημά σου θα’ ναι
πάντα κεφάτος και πρώτος στη δουλειά…

banner-article

Ροη ειδήσεων