Επισκέψεις στις Βιβλιοθήκες και σε Δομές του Δήμου Βέροιας οι υποψήφιες βουλευτίνες του ΚΚΕ

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα, 1 Ιουλίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με τις υποψήφιες βουλευτίνες τού Νομού, Σοφρόνωφ Ιωάννας και Χατζηθεοδωρίδου Κυριακής, επισκέφτηκε τη Δημόσια και την Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας, το ΚΑΠΑ και τις Δομές Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας.

Οι υποψήφιες, αναλύοντας την πολιτική κατάσταση, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις προτάσεις νόμου και τις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή τα τελευταία χρόνια, προκειμένου ν’ ανακουφιστούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι. Προτάσεις νόμου που ή δεν έφτασαν ποτέ στη Βουλή ή, όταν έφτασαν, καταψηφίστηκαν και από την Κυβέρνηση και από τ’ άλλα αστικά κόμματα.

Οι υποψήφιες κάλεσαν τους εργαζόμενους να κάνουν ένα σημαντικό βήμα μπροστά: να στηρίξουν το ΚΚΕ στην κάλπη, γιατί η μόνη χρήσιμη ψήφος για τον λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Γιατί μόνο το ΚΚΕ, στις 8 Ιουλίου μπορεί και θα είναι λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, που θα συμβάλει στην ενίσχυση των αγώνων για να δυναμώσει η αντίσταση και ν΄ ανοίξει ο δρόμος για άλλη εξουσία, που θα υπηρετεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 27385 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια