Βέροια

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ στη Βέροια, από Πέμπτη 27 έως και Τετάρτη 3 Ιουλίου

TOY STORY 4    (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές:   καθημερινά στις 18.30   (Εκτός Τετάρτης 3/7)

Σκηνοθεσία:    ΤΖΟΣ ΚΟΥΛΕΪ

Σενάριο:          ΤΖΟΝ ΛΑΣΕΤΕΡ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΤΟΣ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΥΡΩ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΑΛΚΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kii9hlkYkSU

ANNABELLE COMES HOME

Προβολές:   καθημερινά στις 21.00        (Εκτός Τετάρτης 3/7)

Σκηνοθεσία:    ΓΚΑΡΙ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ

Σενάριο:          ΤΖΕΪΜΣ ΓΟΥΑΝ & ΓΚΑΡΙ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ

Ηθοποιοί:        ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΜΑΚΚΕΝΑ ΓΚΡΕΪΣ, ΚΕΪΤΙ ΣΑΡΙΦ, ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΑΪΖΜΑΝ

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να προκαλέσει τον όλεθρο, οι δαιμονολόγοι Εντ (Πάτρικ Γουίλσον) και Λορέν Γουόρεν (Βέρα Φαρμίγκα) κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα, την τοποθετούν “με ασφάλεια” σε μία προθήκη και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Όμως, έναν χρόνο αργότερα, μία δαιμονική νύχτα τρόμου παραμονεύει όταν η 10χρονη κόρη τους, Τζούντι, και οι φίλες της επισκέπτονται το δωμάτιο, ξυπνάνε την Annabelle και όλα τα κακά πνεύματα που κατοικούν εκεί.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=w2DXyyTjsmE

 

YESTERDAY

Προβολές:   καθημερινά στις 21.00  (Εκτός Τετάρτης 3/7)

Σκηνοθεσία:    ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΪΛ

Σενάριο:          ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΕΡΤΙΣ

Ηθοποιοί:        ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ, ΚΕΪΤ ΜΑκΚΙΝΟΝ, ΧΙΜΕΣ ΠΑΤΕΛ, ΕΝΤ ΣΙΡΑΝ

Μέχρι χθες, όλοι ήξεραν τους Beatles. Σήμερα μόνο ο Τζακ θυμάται τα τραγούδια τους – και θα κάνει μεγάλη επιτυχία! Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 μέρες μετά) και τον Ρίτσαρντ Κέρτις (υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο των ταινιών Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία, Αγάπη είναι…, Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ), έρχεται μια… rock-n-roll κομεντί για τα όνειρα, τη φιλία και την πορεία μέχρι να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Τζακ Μάλικ (Χιμές Πατέλ) είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι (Λίλι Τζέιμς, Mamma Mia! Here We Go Again). Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ…! Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα (η βραβευμένη με Emmy Κέιτ ΜακΚίνον), η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι.. το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.

Επίσημο site: https://www.yesterdaymovie.com

trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=EZL2oluasus

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας