Βέροια

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Τους υποψηφίους βουλευτές του στην Ημαθία παρουσίασε το ΚΚΕ στην Βέροια. Την παρουσίαση έκανε η γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Μαίρη Παπαδοπούλου, η οποία στην εισήγησή της απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ τονίζοντας ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα ψευτοδιλήμματα και να επιλέξουν με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες.

Η κ. Παπαδοπούλου έκανε αναφορά και στις γενικές αρχές της πολιτικής του ΚΚΕ, τόνισε ότι πρέπει να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ ενώ για το ψηφοδέλτιο είπε ότι εκφράζει το ταξικό, αγροτικό, εργατικό και γυναικείο (αναλυτικά η τοποθέτησή της αλλά και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών στο παρακάτω βίντεο):

Το ψηφοδέλτιο

Διάκογλου Γιάννης, 57 ετών, εργάτης, Πρόεδρος του Σωματείου Τροφίμων-Ποτών Ημαθίας-Πέλλας.

Ιακωβιδης Ηλίας, 35 ετών, εργάτης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

Σοφρόνωφ Ιωάννα, 59 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Ημαθίας.

Τσιουλάκος Τάκης, 55 ετών, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας».

Τσουκαλάς Θωμάς, 56 ετών, γιατρός, δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νάουσας.

Χατζηθεοδωρίδου Κούλα, 53 ετών, εργάτρια σε διαλογητήριο, αντιπρόεδρος του Σωματείου Τροφίμων-Ποτών Ημαθίας-Πέλλας, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βέροιας.

Για την ανάγκη να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ στις εκλογές μίλησαν και οι υποψήφιοι βουλευτές ενώ έγινε και μια αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο εργοστάσιο της Vivartia στο Πλατύ.

Τέλος, γνωστοποιήθηκε ότι η κεντρική ομιλία του κόμματος θα γίνει στις 28 Ιουνίου, στο πάρκο της Ελιάς, στις 8.30μμ και ομιλητής θα είναι ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

pliroforiodotis.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων