Βέροια Ρεπορτάζ

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ – “Αισιοδοξούμε για έδρα στην Ημαθία”

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα και με αιχμές κατά εύκολα αναγνωρίσιμων πολιτικών προσώπων, που όμως δεν κατονομάστηκαν, παρουσιάστηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, στο εκλογικό του κέντρο.

 Οι υποψήφιοι είναι:

Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, γιατρός χειρουργός, Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός ουρολόγος, Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, αγρότης –συνδικαλιστής, Μπάμπης Γκιόνογλου, μηχανικός, πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Μαρία Τορορή, δικηγόρος και Ειρήνη Σαββίδου, υπάλληλος ΚΕΠΑ Βέροιας.

Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία Κώστας Ασλάνογλου ξεκινώντας είπε:

«Το ψηφοδέλτιό μας, που ήταν νωρίτερα γνωστό ως προς τους άντρες που συμμετέχουν, ολοκληρώθηκε και με τη συμμετοχή δύο πολύ αξιόλογων γυναικών και ανακοινώνεται επίσημα σήμερα.»

Κάνοντας για κάθε υποψήφιο και ένα μικρό πορτρέτο με αναφορά στην προσωπικότητα και στην αγωνιστική του δράση, ο Γραμματέας πέρασε στο χώρο του ΚΙΝΑΛ, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, μετά από το ξεκαθάρισμα του τοπίου με τις «αναχωρήσεις» στελεχών που χαρακτηρίστηκαν με σκληρό ρεαλισμό «εραστές της εξουσίας» και «αναβάτες της καρέκλας».

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος κατηγόρησε συγκεκριμένες πρακτικές που εφαρμόζονται, προκειμένου να αλιεύσουν με αήθη τρόπο – κυρίως μηνύματα –  ψήφους μέσα από τον ιστορικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα είναι το ΚΙΝΑΛ. «Το ΚΙΝΑΛ είναι το ΠΑΣΟΚ του σήμερα» είπε  χαρακτηριστικά.

Αντιπαραθέτοντας σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές τη στάση πολιτικού πολιτισμού που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ προεκλογικά, ζήτησε από τους πολίτες της Ημαθίας να αντιταχθούν σε φαινόμενα σήψης και κοινωνικής παρακμής, δίνοντας την ευκαιρία στο ΚΙΝΑΛ να αναδείξει τους στόχους και το πρόγραμμά του.

«Αισιοδοξούμε για μια έδρα στην Ημαθία» δήλωσε ο Γραμματέας επισημαίνοντας πως είναι η ώρα των πολιτών να περάσουν από τον παλαιοκομματισμό και την αθλιότητα στον ορθολογισμό.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το ποιον θα επιλέξει το Κίνημα για μια πιθανή συνεργασία και πώς θα λειτουργήσει η συνεργασία αυτή, οι απαντήσεις που δόθηκαν και από τον Γραμματέα και από τους υποψηφίους βουλευτές ήταν πως σίγουρα η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη και πως οι συνεργασίες, πάντα στα πλαίσια του προγράμματος του ΚΙΝΑΛ, θα οδηγήσουν  σε θετικό δρόμο.

Η σύντομη επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην Ημαθία στις 26 Ιουνίου, καθώς και η διενέργεια Συνεδρίου μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ήταν πληροφορίες που προστέθηκαν στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας