Βίκτωρ και Εύη. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας…

Ένα ακόμη νέο ζευγάρι, με την προσδοκία της ευτυχίας για την κοινή του ζωή να λάμπει στα μάτια του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες το βράδυ.

Ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης και η Εύη Μπαϊραμίδη ένωσαν τις ζωές του στους Αγίους Αναργύρους της Βέροιας, με τις οικογένειές και τους φίλους τους να μοιράζονται τη χαρά τους.

Αστραφτερή η νύφη στο ρομαντικό νυφικό της, χαμογελαστός  ο γαμπρός να κατεβαίνει τα σκαλιά για να την πάρει να τα ανέβουν μαζί, συμβολίζοντας τις δυσκολίες της καινούριας ζωής που μαζί θα αντιμετωπίσουν από δω και πέρα. Συγκινημένοι οι γονείς και τα αδέλφια να τους περιβάλλουν με αγάπη, εκδηλώνοντας και με το ατέλειωτο χαμόγελο τη μεγάλη χαρά τους.

Καλεσμένοι της οικογένειας Μιχαηλίδη, με την οποία μας συνδέουν πολύχρονοι δεσμοί φιλίας, είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε και στο γλέντι που ακολούθησε.

Προσωποποίηση της χαράς η νύφη να στροβιλίζεται στην πίστα με τον γαμπρό να την ακολουθεί πανευτυχής… Συγκινητική η στιγμή που ο Βίκτωρ αποχαιρετά τη μητέρα του Μαριάνθη χορεύοντάς την τρυφερά και η Εύη τον δικό της πατέρα, για να ξανασμίξουν πάλι σε ατέλειωτους κύκλους χορού με τους κουμπάρους, τους συγγενείς και τους πολλούς καλεσμένους φίλους..

Η Φαρέτρα εύχεται για μια ακόμη φορά στο νέο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον»!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 26141 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια