Βέροια

Κώστας Βοργιαζίδης: “Η νίκη μας είναι νίκη όλων των δημοτών. Συνεχίζουμε μαζί, μπροστά, ενωμένοι”

Με αφορμή τα οριστικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών, ο εκ νέου Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, αποστέλλει την παρακάτω δήλωση:

«Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μια νίκη όλων των δημοτών του Δήμου Βέροιας. Μια νίκη που μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά την επόμενη ημέρα. Να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να πραγματώσουμε το κοινό μας όραμα για μια Βέροια πιο φιλική, πιο ανθρώπινη, πιο δυναμική και εξωστρεφή.

Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συμπολίτες μας που με τη ψήφο τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στη δική μας πρόταση για το αύριο του Δήμου Βέροιας. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και εγγυώμαι ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους όπως κάνω, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους υποψηφίους, τους συνεργάτες αλλά και τους απλούς υποστηρικτές του συνδυασμού μας, «Δράση με Γνώση», που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη μεγάλη αυτή νίκη.

Αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι το προβάδισμα στις τοπικές εκλογές το δίνει η ίδια η κοινωνία. Οι πλειοψηφίες στην κοινωνία δε χαρίζονται, δεν κληροδοτούνται, δεν ανταλλάσσονται. Αντίθετα, χτίζονται μέσα από αξίες, σχέδιο, όραμα και συνεργασίες με γνώμονα το καλό του τόπου και μόνο.

Γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι συνδημότες μας αξιολόγησαν θετικά τόσο τη μέχρι τώρα προσπάθειά μας όσο και το προγραμματικό μας σχέδιο για την επόμενη τετραετία. Είμαστε υπερήφανοι που οι συμπολίτες μας επικρότησαν για δεύτερη φορά τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύουμε ως συνδυασμός. Αξίες που προτάσσουν το συλλογικό συμφέρον έναντι οποιουδήποτε ατομικού και μικροπολιτικού συμφέροντος.

Για εμάς, το ζητούμενο ήταν πάντα η ενότητα και η σύνθεση δυνάμεων. Κι αυτό ακριβώς θα πράξουμε και στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου, επιδιώκοντας τη συνεργασία και τη συμπόρευση με όλες τις υγιείς δυνάμεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό κριτήριο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη και τα χωριά μας και την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη συναίνεση και συνεργασία μεταξύ των υγιών δυνάμεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να υπάρξει μια ευρύτερη πλειοψηφία που θα εργαστεί συλλογικά για τη Βέροια που όλοι ονειρευόμαστε. Που θα συνεργαστεί στενά για να επιτύχει όσα αξίζει και μπορεί να καταφέρει ο τόπος μας. Εξάλλου, αυτή είναι και η εντολή της κοινωνίας, να συνεχίσουμε μαζί μπροστά, ενωμένοι».

 #συνεχίζουμε_μαζί_μπροστά

banner-article

Ροη ειδήσεων