Βέροια

Μήνυμα νίκης για τη δεύτερη Κυριακή  έστειλε η Γεωργία Μπατσαρά

Με γεμάτο το κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ της Βέροιας η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά έστειλε στους οπαδούς της μήνυμα νίκης για τη δεύτερη Κυριακή.

Συγκινημένη από την προσέλευσή τους, όπως είπε, αλλά και από τη στήριξή τους στον αγώνα της παράταξής της ξεκίνησε λέγοντας:

«Η αποψινή σας παρουσία μάς δίνει το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της μεγάλης νίκης, στις εκλογές της Κυριακής.

Στέκομαι εδώ, απέναντί σας, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι τη δεύτερη Κυριακή θα είμαστε εμείς οι νικητές, θα είμαστε εμείς που θα κάνουμε τη Βέροιά μας πρωτεύουσα πόλη.»

Χαρακτηρίζοντας το δικό της πρόγραμμα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σε αντίθεση με του αντιπάλου συνδυασμού που διεκδικεί τη Δημαρχία ήταν ιδιαίτερα καυστική για τις παραλείψεις του λέγοντας:

«Η καθημερινότητα είναι αμείλικτη για την απερχόμενη δημοτική αρχή. Τη χαρακτηρίζουν τρεις λέξεις, αδράνεια, ατολμία, προχειρότητα. Λίγη πίσσα για να κλείσουν κάποιες λακκούβες, λίγα λουλουδάκια στα παρτέρια, ένα καράβι ναυαγισμένο, σε μια πόλη χωρίς θάλασσα.

Μια πόλη παρατημένη, ένας δήμαρχος κουρασμένος, ένας δήμος αφημένος στην τύχη του τόσο στην πόλη όσο και τα χωριά.»

Αντιδιαστέλλοντας το δικό της πρόγραμμα στους βασικούς του άξονες σε σχέση με της Δημοτικής Αρχής, κατέληξε λέγοντας:

«Πάμε όλοι μαζί για τη νέα Βέροια. Προχωρούμε μπροστά όλοι μαζί ενωμένοι με δυναμισμό και όραμα. Πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή. Πάμε όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε σελίδα στο δήμο μας.

Η νίκη μας θα είναι νίκη όλων των πολιτών, θα είναι νίκη της Βέροιας, νίκη του δήμου μας και των ανθρώπων του, γιατί ο δήμος μας αξίζει καλύτερα.»

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 

banner-article

Ροη ειδήσεων