Τοπικά

Κώστας Καλαϊτζίδης: Άριστη η συνεργασία με τους ΤΟΕΒ Ημαθίας

Δελτίο Τύπου

Στην άριστη συνεργασία με τους ΤΟΕΒ της Ημαθίας και στο σχεδιασμό βελτίωσης υποδομών άρδευσης,
αναφέρθηκε ο Κώστας Καλαϊτζίδης από τη Νάουσα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, όρκισε σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 τους υδρονομείς το ΤΟΕΒ Νάουσας οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα για τη νέα αρδευτική περίοδο. Η τελετή της ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΤΟΕΒ Νάουσας παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού, Κώστα Παπαδόπουλου, μελών της διοίκησης και στελεχών του.

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου που επιτελούν όλοι οι ΤΟΕΒ της Ημαθίας, έργο  ιδιαίτερα καθοριστικό για την σωστή άρδευση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής και τη ξεχωριστή ποιότητά τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε και έχει ως Αντιπεριφερειάρχης με τα διοικητικά συμβούλια των ΤΟΕΒ της Ημαθίας μέσω και των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τόνισε επίσης ότι στο πλαίσιο του παραγόμενου αναπτυξιακού έργου της Αντιπεριφέρειας σε κάθε κλάδο της τοπικής αγροτικής οικονομίας και του σχεδιασμού που έχει προτείνει ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε συνεργασία με τα ΔΣ των ΤΟΕΒ, αναμένεται να ενταχθούν άμεσα σε φάση υλοποίησης, χρηματοδοτήσεις μελετών για τη βελτίωση και τη συμπλήρωση των αρδευτικών υποδομών σε κάθε περιοχή της Ημαθίας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας