Τοπικά

Δήλωση Σ. Αβραμόπουλου – “Λαϊκή Συσπείρωση” για την παραίτηση Μπογιαννίδη από το ψηφοδέλτιο Χρ. Γιαννούλη

Δήλωση Σωτήρη Αβραμόπουλου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την παραίτηση υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου από το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη

Δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι μέσα στο  ψηφοδέλτιο του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, υπάρχουν και τέτοια ακροδεξιά φυντάνια, όπως ο Παύλος Μπογιαννίδης στην Π.Ε. Ημαθίας. Άλλωστε δεν πέρασε και πολύς  καιρός  που  στην κυβέρνηση  είχαν  συνεταίρο  το ακροδεξιό κόμμα  των ΑΝΕΛ,  που  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καμάρωναν  δίπλα  στους  χρυσαυγίτες  στο Καστελλόριζο και σε άλλες εκδηλώσεις.

Σήμερα 9η Μάη, ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών ενάντια στους ναζί και τους φασίστες, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας ότι τάχα δεν ήξερε τις απόψεις του υποψηφίου του, έκανε δεκτή την παραίτηση του τελευταίου μόνο μετά από τη γενική κατακραυγή. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα και από αυτό το αποκαλυπτικό γεγονός βγάζουν συμπεράσματα για τα δήθεν προοδευτικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά που φιλοξενεί μες στα ψηφοδέλτιά του. Η μόνη  πραγματική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό θα δοθεί με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια, με την ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές για να γκρεμιστούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από την τρίτη θέση.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας