Βέροια Κοινωνία

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης  «ΕΡΑΣΜΟΣ» ευχαριστεί εγκάρδια όλους, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (20-04-2019) στον Χώρο Τεχνών του Δήμου, για την ΑΓΑΠΗ με τον τίτλο «Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν», «Δε γεννήθηκα για να μισώ αλλά για ν’ αγαπώ»  ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΟΦΟΚΛΗ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες  χρωστούμε:
Στον Πρόεδρο της ΚΕΠΑ κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο και τον Διευθυντή αυτής κ. Γ. Καμπούρη, που με σεβασμό στην προσπάθεια ανάδειξης θεμάτων, μέσα από τον Πολιτισμό και την Τέχνη,  παρεχώρησαν δωρεάν τον χώρο στην παραπάνω ημερομηνοχρονολογία, καθώς και τους εργαζομένους της ΚΕΠΑ, που με χαρακτηριστική προθυμία κι ακούραστα, με εκτός κανονικού ωραρίου εργασία, εξυπηρέτησαν τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Σε Όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση.

Στην κ. Κατερίνα Σωτηρίου, που με ανιδιοτέλεια και ανυστερόβουλη αγάπη διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο της για την άρτια οργάνωση και προετοιμασία της όλης εκδήλωσης, διηύθυνε με δυναμικό τρόπο την Παιδική Χορωδία και την Χορωδία Ενηλίκων της Μελίκης , έσμιξε αρμονικά τις νότες με την ποίηση και τραγούδησε με πάθος και ζωντάνια για όλες τις αγάπες, όπου γης, εκπυρσοκροτώντας αισθήσεις και αισθήματα.

Στην κ. Κατερίνα Πασιοπούλου, που χωρίς ιδιοτέλεια, με τέχνη και πνεύμα από το «περιβόλι» της καρδιάς της επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία του μουσικού δρώμενου και πέτυχε την κατάδυση στα άδυτα της ψυχής μας, υμνώντας μελωδικά την αγάπη σε όλες τις φάσεις και στάσεις  ζωής του ανθρώπου, συνδέοντας αριστοτεχνικά τα με ακρίβεια επιλεγμένα αποσπάσματα Ελλήνων ποιητών με το τραγούδι και δρώμενο στη σκηνή και με καθαρή χροιά τραγούδησε για την ΑΓΑΠΗ προκαλώντας τη συγκίνηση όλων μας.

Σε όλες και όλους, που με σεβασμό έψαλαν εκκλησιαστικούς ύμνους και με άρτια μουσική εκτέλεση και μοναδική ερμηνεία τραγούδησαν αφιλοκερδώς  για τον  «ΕΡΑΣΜΟ».

Στην αφιλοκερδή συμμετοχή στο δρώμενο του Δημήτρη Ερατεινού , που με τη ζεστή, διαπεραστική φωνή του και την υψηλή υποκριτική του τέχνη, συμμετέχοντας «στο μουσικό παραμύθι που είναι ζωή και τη ζωή που είναι  Αγάπη» έσεισε τον Χώρο Τεχνών και γέμισε τα μάτια μας με το αγίασμα της ψυχής – το δάκρυ.

Στους κ.κ. Αντώνιο Σαρακατσιάνο, Ελευθερία Παπαγεωργίου,  Παναγιώτη Θεοδωρίδη, Χρήστο Γανόπουλο,  Κωνσταντίνο Χαλάτση, Γεώργιο Παδέλο, Κώστα Σαββίδη, Γεώργιο Παπαρουσσόπουλο, Κώστα Ρίζο και Χρήστο Ντόβα που εργάστηκαν επί  πολλές ώρες, χωρίς καμιά απολύτως αμοιβή και προκάλεσαν με τις νότες των μουσικών τους οργάνων ρίγη συγκίνησης.

Σε όλα τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας και αυτά που τραγούδησαν μόνα τους, που με την εξαίσια παρουσία τους και με σπάνια φωνητική ποιότητα δικαίωσαν τη δασκάλα τους κ. Κατερίνα Σωτηρίου, άγγιξαν ευαίσθητες  χορδές, ζέσταναν τις καρδιές του κόσμου και γέννησαν Ελπίδα για το αύριο.

Σε όλα τα μέλη της Χορωδίας Ενηλίκων, που ανιδιοτελώς με τη ζωντάνια και την άρτια μουσική εκτέλεση όλων, δεμένη με την άψογη καλλιτεχνική επιμέλεια συγκίνησαν όσους τους παρακολούθησαν.

Στο χορευτικό τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου και στον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας, που τα ξεχωριστά μέλη τους χάρισαν κομμάτι του εαυτού τους στον «ΕΡΑΣΜΟ» κι έδωσαν ειδικό βάρος στην εκδήλωσή μας ενώνοντας το χθες με το σήμερα, με κυρίαρχη την ΑΓΑΠΗ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας