Αθλητικά Βέροια

Επιτυχίες του ΑΣ JUDO – Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας

Ο ΑΣ JUDO-Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας, συμμετείχε το τελευταίο διάστημα σε 2 σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν, η πρώτη στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης όπου ο ΑΣ “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Αμυνταίου  διοργάνωσε το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο 20-21 Απριλίου 2019, αλλά και στα Ιωάννινα, στο «SIHAI» Συλλόγων που διοργάνωσαν από κοινού οι Σύλλογοι JUDO της Ηπείρου.

  • Στα Βασιλικά, η Ομάδα εκπροσωπήθηκε στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων Α+Β, συνολικά από 7 αθλητές. Ήταν ένας εξαιρετικής οργάνωσης αλλά και δυσκολίας, απαιτητικός αγώνας με συμμετοχή 900 και πλέον αγωνιζόμενων από περισσότερες των 20 χωρών (!) μεταξύ των οποίων και οι πιο δυνατές χώρες για το άθλημα του JUDO όπως Ρωσία, Γεωργία, Μολδαβία κ.α.

    Η Ολυμπιακή Ελπίδα, κάνοντας σπουδαία εμφάνιση, κατάφερε να αποσπάσει 4 μετάλλια!

    Χρυσό μετάλλιο για την Ελληνίδα πανελληνιονίκη ΜΕΣΚΑ Άννα που με εξαιρετική εμφάνιση και 4 συνεχόμενες νίκες κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία της κερδίζοντας την Τουρκάλα αντίπαλό της Gunec Elif.

Επιτυχίες και για τους αθλητές μας, ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟ Δημήτρη, ΠΑΣΒΑΝΗ Παναγιώτη και ΤΑΞΙΔΟΥ Ελένη που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών αποσπώντας τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες όπου αγωνίστηκαν!

Παρά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις οι αθλητές ΟΝΙΑΝΙ Σωτήρης, ΣΚΟΥΦΙΑΣ Αθανάσιος και ΚΟΓΚΕΖΟΣ Δημήτριος δεν κατάφεραν να πάρουν μια από τις θέσεις των μεταλλίων, απέδειξαν όμως την αγωνιστικότητα και την ετοιμότητά τους να ανταπεξέλθουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ένα ιδιαίτερο συμβάν αθλητικής άμιλλας που συνέβηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο προπονητής μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του γονέα της ελληνίδας αθλήτριας ΓΚΕΛΕΡΗ Μαρίνας του ΑΣ «ΦΛΟΓΑ» Ρόδου, η οποία αγωνιζόταν χωρίς τον προπονητή της που δεν κατάφερε να παραστεί στον αγώνα. Με την καθοδήγηση του προπονητή μας η ΓΚΕΛΕΡΉ απέσπασε την 3η θέση στην ίδια κατηγορία που αγωνιζόταν και η αθλήτριά μας ΜΕΣΚΑ Άννα.

  • Την Κυριακή 14 Απριλίου ωστόσο, σε μία εκδήλωση συνάντησης αθλητικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με πρωτοβουλία των συλλόγων Judo της Ηπείρου, δόθηκε η ευκαιρία στους νέους Judoka της Ομάδας να αγωνιστούν για πρώτη φορά επίσημα αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές μας να αποδείξουν στην πράξη την ανοδική και σταθερή πορεία της Ομάδας.

  • Η Διοίκηση του Συλλόγου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές της αλλά και στους προπονητές της ομάδας Dima και Ιωάννη ΣΑΒΒΙΔΗ που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και φέρνουν τα θετικά  αποτελέσματα στο Σύλλογο και την πόλη. Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους της Ομάδας, «Καλό Πάσχα»!

banner-article

Ροη ειδήσεων