Αθλητικά Βέροια

Στην Κομοτηνή το Σάββατο 13 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ 2019

Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί΄ με τον Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη

Έναρξη για τις επίσημες φετινές -εγχώριες- διοργανώσεις για το σωματείο μας, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton, που θα διεξαχθεί, όπως και πέρυσι, στην Κομοτηνή, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο άθλημα, το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο 2020. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και το τοπικό σωματείο “Ηρόδικος”.

 Το Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας, θα δώσει και φέτος το παρόν με τον αθλητή Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία SL3 (αναπηρία στα κάτω άκρα, αλλά αγωνίζονται όρθιοι), στο Ατομικό, αλλά και στο Διπλό με συμπαίκτη τον Κάπα Κωνσταντίνο, ο οποίος ανήκει στο “Εν Σώματι Υγιεί”, αλλά για το 2019 έχει παραχωρηθεί “‘δανεικός” στο σωματείο Α.Σ. ΑμεΑ “ΑΕΤΟΙ” Θεσσαλονίκης.
Η βεροιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή 12 Απριλίου, συνοδευόμενη από τον προπονητή κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο.
Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Καραγιάννης είχε αγωνιστεί στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2017, αλλά εκτός συναγωνισμού γιατί δεν υπήρχαν άλλοι αθλητές στην κατηγορία του, ενώ πέρυσι δε συμμετείχε λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων. Αντίθετα για τον Κάπα, είναι η πρώτη συμμετοχή (θα περάσει από διαδικασία classification), ενώ στο αντίστοιχο περσινό πρωτάθλημα, το “Εν Σώματι Υγιεί” συμμετείχε με τον αθλητή Πετρόπουλο Στράτο στην ενοποιημένη κατηγορία SL3-4 και είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.
banner-article

Ροη ειδήσεων