Βέροια

Παραιτήθηκε από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου παραιτήθηκε απόψε στη συνεδρίαση του ΔΣ Βέροιας ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος, Πρόεδρός του, με δήλωσή του.

Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος δήλωσε πως καταλήγει σ’ αυτήν την απόφαση, γιατί κρίνει πως είναι στην τελική ευθεία μιας προεκλογικής περιόδου με έκδηλη την αμφισημία στο πρόσωπό του.

Ευχαριστώντας το Δήμαρχο που του εμπιστεύτηκε τη θέση του Προέδρου του ΔΣ, άσχετα με τις όποιες διαφωνίες προέκυψαν, χαρακτήρισε τη συνεργασία αρμονική, ευχαριστώντας παράλληλα και τους συναδέλφους του που τον τίμησαν.

Ελπίζοντας πως ήταν δίκαιος στην αντιμετώπιση όλων των συναδέλφων του κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου, ευχήθηκε καλό και έντιμο αγώνα στις επερχόμενες εκλογές, όπου η μάχη πρέπει να δοθεί μόνο ανάμεσα σε προγράμματα και ιδέες στο κλίμα ενός πολιτικού πολιτισμού.

Και ο Δήμαρχος αλλά και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι χαιρέτισαν την αποχώρηση Τσαπαρόπουλου με ευνοϊκά σχόλια για την διοικητική του ικανότητα και με ευχές για ευόδωση όποιας άλλης πολιτικής επιλογής έχει κάνει.

far

Φωτογραφία: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων