Βέροια Πολιτισμός

“Παίζουμε για τον Αντωνάκη”. Μια συναυλία αλληλεγγύης και προσφοράς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου “Αριστοτέλης” και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας πρόσφεραν με τη συναυλία «Παίζουμε για τον Αντωνάκη» την ευκαιρία στον κόσμο να δείξει την αλληλεγγύη του, αφού τα έσοδα διατέθηκαν στον νεαρό Αντώνη Σταφυλίδη, που υποβάλλεται σε ακριβή θεραπεία αποκατάστασης, μετά από σοβαρό  τροχαίο ατύχημα.

Στο Χώρο Τεχνών η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς και η Χορωδία των Ενηλίκων της έσπευσαν με τη Χορωδία Ενηλίκων της ΚΕΠΑ και τη Φιλαρμονική της Ορχήστρα  να παίξουν και να τραγουδήσουν «για τον Αντωνάκη», δείχνοντας, όπως είπε και η Πρόεδρος του Συλλόγου προλογίζοντας, η Μαρία Καραγιάννη, πως η αλληλεγγύη και η προσφορά εξακολουθούν να μας χαρακτηρίζουν ως λαό.

Κάτω από τη διεύθυνση του Ιωάννη Κούκα, η Ορχήστρα και η Χορωδία της Καλαμαριάς έδωσε, ανάμεσα σε άλλα, κομμάτια των Ροσσίνι, Βέρντι αλλά και του Τσεζαρίνι,  κλείνοντας το πρώτο μέρος.

Η Χορωδία Ενηλίκων της ΚΕΠΑ, κάτω από τη Διεύθυνση της Δήμητρας Ζησέκα, με τη Βαλεντίνη Φωκά στο πιάνο, τη Σίσσυ Γεωργοπούλου στο φλάουτο και την Άννα Κούτρα σολίστ, απέδωσαν με ζωντάνια γνωστά ελληνικά τραγούδια, του Χατζηνάσιου, του Κουγιουμτζή, του Νικολόπουλου, του Θεοδωράκη αλλά και της Λορίνας Μακ Κένιτ,

Η εκδήλωση έκλεισε  με τη Φιλαρμονική της ΚΕΠΑ, που έπαιξε Θεοδωράκη, Κατσαρό, Λοιζο, Χατζιδάκι, Σαββόπουλο, για να ολοκληρωθεί με τον «Ύμνο της Βέροιας» του Γιώργου Καλογήρου. Διεύθυνση Ορχήστρας από τον Βαλάντη Κυριακίδη.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Το φινάλε της βραδιάς “Ο Ύμνος της Βέροιας” του Γιώργου Καλογήρου

video: Georgios Maloutas

https://www.facebook.com/georgios.maloutas/videos/1648687705275194/

https://www.facebook.com/georgios.maloutas/videos/1648626725281292/

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας