Βέροια

Σε εκδηλώσεις της ΠΕΔ και του Χώρου Τεχνών η Γεωργία Μπατσαρά

 

Δελτίο Τύπου

Σε συνεχή κίνηση βρίσκεται η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» Γεωργία Μπατσαρά. Το τελευταίο διήμερο συμμετείχε σε δύο εκδηλώσεις με διαφορετικό χαρακτήρα η κάθε μία.

Πρώτα στην εκδήλωση ενημέρωσης για τις πρακτικές οδηγίες σε υποψηφίους για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε στον Χώρο Τεχνών Βέροιας με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που ήταν αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση.

Αναφερόμενη η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά στην παρουσία της στις δύο εκδηλώσεις, δήλωσε τα εξής:

«Και οι δύο εκδηλώσεις είχαν η κάθε μια τη δική της σημασία. Η ενημέρωση και οι οδηγίες που δόθηκαν στους υποψηφίους\ες δημάρχους από την συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, ήταν πέραν του δέοντος χρήσιμες για όλους μας. Υπάρχουν τροποποιήσεις που αφορούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές που περιλαμβάνονται στο νέο νόμο για την αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης» τις οποίες οφείλουμε όλοι μας να γνωρίζουμε, για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, τον αριθμό των υποψηφίων, την ποσόστωση, τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες, έτσι ώστε να γίνει ένας σωστός προεκλογικός αγώνας, με τις μικρότερες παρανοήσεις και την αποφυγή λαθών.

Όσον αφορά την εκδήλωση στον Χώρο τεχνών της Βέροιας που ήταν αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση, έχω να πω πως ήταν μια υπέροχη βραδιά και ήταν τυχεροί όσοι τη παρακολούθησαν. Με δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που ερμήνευσαν τραγούδια και απήγγειλαν ποιήματα, με μαγικές λέξεις και βαθιά νοήματα.  Ήταν μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα του πνεύματος.

Δεσμεύομαι ως Δήμαρχος Βέροιας να διοργανώνονται ανάλογες και περισσότερες εκδηλώσεις οι οποίες και θα επιμορφώνουν και θα αναδεικνύουν τον πνευματικό πλούτο του τόπου μας και της πατρίδας μας».

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας