Λευκή Νύχτα στη Βέροια με πολύ κόσμο στους δρόμους της Αγοράς

Έχουν διατυπωθεί σοβαρές ενστάσεις για τη Λευκή Νύχτα και τους κινδύνους που εγκυμονεί η εφαρμογή της στη ζωή των εργαζομένων.

Ανοιξιάτικη Λευκή Νύχτα απόψε στη Βέροια. Πολύς κόσμος, αρκετός στα μαγαζιά, σε άλλα πολύς, σε άλλα λιγότερος, σε άλλα καθόλου –ανάλογα κάθε φορά με το είδος του μαγαζιού και τις προσφορές του-  αλλά κυριολεκτικά κοσμοπλημμύρα στους δρόμους, όπου τα καφέ ήταν όλα ασφυκτικά γεμάτα, και οι θεατές γύρω από τα μικρά υπαίθρια μουσικά γκρουπάκια  εναλλάσσονταν διαρκώς.

O Σύλλογος Ζαχαροπλαστών, παρών απόψε κι αυτός στη διοργάνωση, «γλύκανε» τη βραδιά με τα πρώτα παγωτά της καινούριας χρονιάς, που πρόσφερε στο κοινό! Και οι περισσότεροι φυσικά έσπευσαν να τα απολαύσουν!

Γύρω στις 9.15 το βράδυ εμφανίστηκαν και οι ξυλοπόδαροι, χαρά μικρών και μεγάλων, που έδωσαν μεγαλύτερη γιορτινή διάσταση στην ατμόσφαιρα της Αγοράς.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, η Αθηνά Πλιάτσικα, είπε στη faretra.info:

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Λευκή Νύχτα είναι μια προσφορά γιορτής στην πόλη, που τη στηρίζει ο Δήμος Βέροιας και το Επιμελητήριο. Φέτος συμμετέχει και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών με τον δικό του τρόπο.

Δεν ξέρουμε ακόμα ποια ήταν η κίνηση στα μαγαζιά, αν και με μια πρώτη πρόχειρη ματιά φαίνεται καλή, στοιχεία θα έχουμε αύριο, όμως ανεξάρτητα από την αγοραστική κίνηση, το ότι προσφέραμε τόση χαρά στον κόσμο, που την αποζητούσε, πιστώνεται στην επιτυχία του θεσμού.»

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 23759 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια