Διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Αρμονία Cup - Με μετάλλια και πλασαρίσματα στις οκτάδες ο Φίλιππος Βέροιας

 

Με πολύ θετικά μηνύματα για το μέλλον του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του Φιλίππου ολοκληρώθηκε το Διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Αρμονία Cup στην Σίνδο Θεσ/νίκης.

Πρώτες ξεκίνησαν τον αγώνα οι μικρές  πρωτοεμφανιζόμενες παγκορασίδες 1ης χρονιάς Ελμασλάρι Μαρίλια, Πασχαλίδου Ηλιάνα και Τσακυρίδου  Παρασκευή με πολύ ελπιδοφόρα  αποτελέσματα ανάμεσα σε 34 αθλήτριες της χρονιάς τους !!!!.Συγκεκριμένα η Ελμασλάρι Μαρίλια   κατετάγει 3η στο στεφάνι και πήρε χάλκινο μετάλλιο !!!Επίσης ήταν 8η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και στο σύνθετο ατομικό!

Η Πασχαλίδου Ηλιάνα κατετάγει 4η στο σχοινί και η Τσακυρίδου  Παρασκευή 8η στο πρόγραμμα με μπάλα. Και οι τρείς τους πήραν το βάπτισμα του πυρός, αφού ήταν ο πρώτος τους αγώνας και το άγχος ήταν αρκετά μεγάλο, δίνοντας όμως πολλές ελπίδες στον σύλλογο τους για το μέλλον !!!

Η επόμενη που μπήκε στον αγώνα ήταν η παγκορασίδα 2ης χρονιάς Σαρρηγιαννίδου Μυρτώ που μετά από ένα πολύ καλό πρόγραμμα με μπάλα, κατετάγει 2η παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο !!!

Την επόμενη μέρα αγωνίστηκαν οι κορασίδες 1ης χρονιάς Ντόκα Ιωάννα, Ντόκα Ελένη, Δοξοπούλου Μελίνα και η κορασίδα 2ης χρονιάς Χατζηιωάννου Νεφέλη

Η Ντόκα Ιωάννα εκτέλεσε ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα στο σχοινί και κατέλαβε την 4η θέση και η  Ντόκα Ελένη  σε ένα νέο όργανο γι αυτήν την κατηγορία, στο πρόγραμμα της με κορίνες κατάφερε να είναι 6η στην κατάταξη, ενώ η Δοξοπούλου Μελίνα έχοντας αρκετές ατυχίες στα προγράμματά της κατετάγει 9η στο στεφάνι! Αρκετά καλές επιδόσεις ,μια και η κατηγορία τους είχε τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό (37αθλήτριες ήταν σε αυτήν την κατηγορία)!

Η καινούργια μεταγραφή της ομάδος η κορασίδα 2ης χρονιάς Χατζηιωάννου Νεφέλη μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα γήπεδα δείχνει ότι  ξαναβρίσκει την φόρμα της αφού κατετάγει 10η στο στεφάνι και 13η στην μπάλα ανάμεσα σε 28 αθλήτριες !

Συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε αθλήτριες και προπονητικό team (Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα, Παυλίδου Μαρία , Τζίμπουλα Δέσποινα  και Michail Gherman) καθώς και στον πρόεδρο του τμήματος κ Παπανώτα Νίκο.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30204 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια