Βέροια

Στον Τρίλοφο παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα

 

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 17/3 στο Αριστοτέλειο Πολιτιστικό Κέντρο Τριλόφου η παρουσίαση του βιβλίου του Ημαθιώτη δημοσιογράφου – συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα «Η Ημαθία στον 20ο αιώνα: Στιγμές της ιστορίας της»

Την εκδήλωση άνοιξε (είχε παράλληλα και τον συντονισμό) η πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ενώ για το βιβλίο μίλησε ο οικονομολόγος Γιάννης Τσαναξίδης.

Και από τους δύο τονίστηκε η ανάγκη ενεργοποίησης των πολιτιστικών συλλόγων όχι μόνο σε ζητήματα παράδοσης, αλλά και σε ευρύτερα πνευματικά –πολιτιστικά ζητήματα καθώς και της ανάγκης στήριξης των τοπικών πνευματικών δημιουργών. Από την πλευρά του ο Αλέκος Χατζηκώστας σημείωσε κομμάτια του βιβλίου του που αφορούν την περιοχή, ενώ δεσμεύτηκε να προσφέρει στον σύλλογο κάθε βοήθεια (π.χ συγγραφή ιστορίας χωριού κ.α) μιας και αποτελεί τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με το κοινό.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τριλόφου Γιάννης Καραγιάννης, ο πρώην δήμαρχος Δοβρά Χρήστος Τσιούντας κ.α

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας