Βέροια

Οι γυναίκες στηρίζουν την “Προτεραιότητα στον Πολίτη” και τον Αντ. Μαρκούλη

Δελτίο Τύπου

Η δυναμική της γυναικείας παρουσίας αναδείχθηκε στη συγκέντρωση γυναικών, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου στον «Παπαγάλο». Τη συγκέντρωση οργάνωσε ο συνδυασμός «Προτεραιότητα στον Πολίτη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Μαρκούλη.

Η ατμόσφαιρα ενθουσιώδης και θερμή ανέδειξε μια ουσιαστική διαδικασία. Ο υποψήφιος Δήμαρχος σκιαγράφησε το πρόγραμμα του συνδυασμού, που περιλαμβάνει ξεχωριστές ενότητες στον ενεργητικό ρόλο των γυναικών στη νέα δημοτική αρχή, ρόλο πρωτεύοντα και κυρίαρχο.

Προηγουμένως, περιέγραψε την ανεπάρκεια της σημερινής δημοτικής αρχής, ακόμη και σε ζητήματα της καθημερινότητας, όσο δε για τα μεγαλύτερα έργα, τα χαρακτήρισε ως ανύπαρκτα. Ο Αντώνης Μαρκούλης, αναφερόμενος στο  πρόγραμμα του συνδυασμού, δήλωσε ότι είναι διαμορφωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του και επιδέχεται προσθέσεις που θα προκύψουν από παρατηρήσεις των δημοτών.

Τη σύντομη εισήγηση του Αντώνη Μαρκούλη ακολούθησε διάλογος με καίριες παρατηρήσεις από την πλευρά των γυναικών, παρατηρήσεις που σημειώθηκαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Στο περιθώριο δε της συνάντησης καταρτίστηκε η οργανωτική επιτροπή γυναικών.

Ο Αντώνης Μαρκούλης επανέλαβε ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου στον κιν/φο ΣΤΑΡ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», στην οποία θα γίνει και η παρουσίαση μεγάλου μέρους του ψηφοδελτίου αλλά και του ολοκληρωμένου προγράμματος της παράταξης, του οποίου η εφαρμογή θα δώσει ορμητική ώθηση στη λειτουργία του Δήμου. «Θα δείτε να γίνονται θαύματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μαρκούλης.

Στη φωτογραφία έκδηλο το ζεστό κλίμα στη συγκέντρωση των γυναικών και η ζωηρή τους επιθυμία να αλλάξουν τα πάντα στον δήμο!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας