Αθλητικά Νάουσα

Πολλές πρωτιές αλλά και ατομικά ρεκόρ στους χειμερινούς αγώνες για την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα”

Έλεγχος προόδου οι Χειμερινοί αγώνες 9-10-11-12 ετών για την Κ.Α.Ν.

Ένα δυνατό τεστ σε αγώνες πολύ καλού επιπέδου, 56 ατομικά ρεκόρ, 3 πρώτες, 6 δεύτερες, 8 τρίτες θέσεις και 22 οχτάδες ήταν ο απολογισμός των 27 αθλητών της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Στους αγώνες, που διεξάγονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ. και αποτελούν την τελευταία και μεγαλύτερη διοργάνωση του χειμώνα, συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν σε αυτή, με τους αθλητές να ξεπερνούν τους 1000 σε αριθμό.

Τα αποτελέσματα που επέδειξαν οι κολυμβητές/-τριες της Κ.Α. «Νάουσα» ήταν άκρως ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα και θα αποτελέσουν το κίνητρο των αθλητών να δουλέψουν  πιο μεθοδευμένα και με περισσότερη όρεξη κατά τον θερινό προπονητικό κύκλο.

Οι προπονητές του τμήματος, Λαζαρίδης Βασίλειος και Αβεριάνοβα Αναστασία δηλώνουν ευχαριστημένοι τόσο με τις επιδόσεις των μικρών τους αθλητών, όσο και με την γενικότερη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της αποστολής, αναμένοντας σε ακόμη ανώτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Νέο αγωνιστικό ραντεβού στους 7ΟΥΣ αγώνες «ΝΑΟΥΣΑ», στις 16 & 17/03/2019 στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, τους οποίους και διοργανώνει ο σύλλογος της Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ» για 7η συνεχή χρονιά!

Τα αποτελέσματα των Χειμερινών Αγώνων έχουν ως εξής: ΘΕΣΕΙΣ-ΧΕΙΜ.-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟ1

banner-article

Ροη ειδήσεων