Αθλητικά Βέροια

20 χρόνια Ε.Π.Ε.: Παρόντες στην εκδήλωση εκπρόσωποι του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Μία λαμπρή εκδήλωση, με δόξες από το παρελθόν και το παρόν του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής. Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, τιμήθηκαν οι μεταλλιούχοι σε Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 1980 έως και το 2016, οι χορηγοί αλλά και οι υποστηρικτές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής Α` Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σταματάκη, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, Θεόδωρου Λιάπη, των ΑΝΕΛ, Ντίμης Αργυρόπουλος και του Ποταμιού, Πάνος Μπιτσαξής, εκπρόσωποι πολιτικών και αθλητικών φορέων, οι πρέσβεις της Ιαπωνίας, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, της Κορέας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη κ.α. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC), Άντριου Πάρσονς, ο οποίος τιμήθηκε από την ΕΠΕ για την προσφορά του στο Κίνημα.
To σωματείο μας Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας, εκπροσωπήθηκε από τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση Γούσια Ευαγγελία (Πρόεδρο Δ.Σ.), Καραϊωσήφ Αλέξανδρο (Ιδρυτή και Προπονητή) και Πετράκη Κωνσταντίνο (διακεκριμένο παρολυμπιακό αθλητή), ο οποίος μάλιστα βράβευσε κάποιους από τους χορηγούς ως εκπρόσωπος των αθλητών.
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας