Αγροτικά Αλεξάνδρεια

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών


Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους μικρομεσαίους αγρότες που βρίσκονται αυτές τις μέρες στον δρόμο του αγώνα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα  τον αυταρχισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όπου χρησιμοποιεί σκληρά μέτρα καταστολής, όπως η δικαστική δίωξη σε βάρος στελεχών των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας και άλλων αγροτών, οι οποίοι σέρνονται σε “αγροτοδικεία”. Οι εξελίξεις αυτές έρχονται να προστεθούν στον αντιλαϊκό κατήφορο που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την επιβολή κλίματος αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας.

Πρωτοφανής είναι η ταχύτητα που επέδειξε η Δικαιοσύνη στη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών, στηριζόμενη μάλιστα σε δημοσιεύματα που προηγήθηκαν του “αδικήματος” του στησίματος του μπλόκου. Αναγνωρίζουμε ότι τα λαϊκά στρώματα της χώρας αλλά και του Δήμου μας αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι οι αγρότες με τους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και τους εμπόρους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών δεν έχουν διαφορές και αντιπαραθέσεις.
Χαιρετίζουμε την αγωνιστική δράση που αναπτύσσουν  οι αγρότες της περιοχής μας και με βάση αυτό κάνουμε ξεκάθαρο πως θα είμαστε στο πλευρό τους σε όποιες μορφές αγώνα αποφασίσουν να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας