Βέροια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας με αφορμή ανακοινώσεις πολιτευτών που εμπλέκουν τη Βεργιώτικη αγορά

Με αφορμή ανακοινώσεις πολιτευτών που εμπλέκουν την όποια δραστηριότητα της Βεργιώτικης αγοράς , ( «Υποτονική Κίνηση» κλπ), σε προεκολογικές αντεγκλίσεις ο Εμπορικός Σύλλογος δηλώνει πως θεωρεί τέτοιες αναφορές ΑΤΥΧΕΙΣ, και δεν επιθυμεί από κανέναν υποψήφιο  την ανάμειξή του Συλλόγου σε προεκλογικές δηλώσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, όπως κάθε χρόνο προσπαθεί να τονώσει την αγορά της πόλης μας με κάθε δυνατό τρόπο. Πιστεύουμε ότι τιμούμε τους συμπολίτες και γενικότερα την πόλη μας προσφέροντας τους ότι έχουν ανάγκη, στις καλύτερες δυνατές τιμές και σε ποιότητα, ειδικότερα μάλιστα την εποχή των γιορτών που είναι τόσο σημαντική για όλους μας.

Αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος μας, που μας στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί. Στη διάρκεια όλης της χρονιάς είναι δίπλα μας, σε κάθε πρωτοβουλία για να τονώσουμε την αγορά αλλά και γενικότερα τη ζωή της πόλης μας, η λειτουργία του Χριστουγεννιάτιτκου τουριστικού τρένου  και οι «λευκές νύχτες» είναι η καλύτερη απόδειξη αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας .

Είτε με πρωτοβουλίες του δήμου, είτε δικές μας, είτε σε συνεργασία, προσπαθούμε να ελκύσουμε επισκέπτες όλη τη χρονιά, εκτιμώντας ότι αυτός ο στόχος είναι ένα βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Έτσι χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρωτοβουλία του δήμου να κάνει την πόλη μας τόπο προορισμού και για τις γιορτές, θεσμοθετώντας από το 2016 την λειτουργία του χριστουγεννιάτικου τουριστικού τρένου και συνεχίζοντας την φετινή πρωτοβουλία για  τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου πάρκου στην Εληά. Ένας χριστουγεννιάτικος θεσμός που από εδώ και πέρα πιστεύουμε ότι θα είναι σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για την ευρύτερη περιφέρεια.

Χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες και θεσμούς ευρύτερης σημασίας, που καθιστούν την πόλη μας τόπο προορισμού. Θέλουμε η πόλη μας να λειτουργήσει με λογική εξωστρέφειας και να μην αναλώνεται σε μια αδιέξοδη εσωστρέφεια που με τη σειρά της την καταδικάζει στην περιθωριοποίηση και το μαρασμό.

Η πόλη μας μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να στηρίξουν ότι κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Να διεκδικήσουμε όλοι μαζί αυτό που μας ανήκει, γιατί μόνο αν συστρατευτούμε σε αυτή την προσπάθεια μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη της πόλης μας και την ευημερία της.

Η Πρόεδρος

Του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας