Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Νίκη Βόλου – Φίλιππος (69-66)

Άδοξη ήττα υπέστη η ομάδα μας στην έδρα της Νίκης Βόλου.  Αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ και παίρνοντας διαφορές που έφτασαν μέχρι και τους 15 πόντους, έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη επί μιας ομάδας που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς τον Σουτζόπουλο, που αποβλήθηκε με 2 ανύπαρκτα αντιαθλητικά φάουλ, από το 34 και τον Κοθρά που αποβλήθηκε στο 38 με 5 φάουλ (τα 2 τελευταία εκ των οποίων επιθετικά), η ομάδα μας πάλεψε ηρωικά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σ’ αυτό το σημείο δεν σφυρίχτηκε καταφανέστατο φάουλ σε προσπάθεια 3 πόντων του Παραπούρα κι ενώ το σκορ ήταν 68-66 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.  Δυστυχώς οι διαιτητές Ταρενίδης-Δημάδης αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.  Ευχαριστούμε τους αθλητές, προπονητές και δίοικηση της Νίκης Βόλου για την υποδειγματική συμπεριφορά και φιλοξενία τους.

Επόμενος αγώνας αυτός με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στην Βέροια την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Διαιτητές : Ταρενίδης Κ.  – Δημάδης.

Δεκάλεπτα : 18-25, 38-46, 48-60, 69-66

Νίκη Βόλου (Πρέκας-Τύμπας): Καραγεώργος, Γεωργίου, Αναγνωστόπουλος, Τασιούδης, Τσαβές, Βερτζάγιας, Γιωτόπουλος, Τσώλης, Χροναίος, Τάσσος, Φρουσκλιάς, Διγενής.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος, Σισμάνης, Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης, Τσιακλάγκανος, Βαλλιος,  Κοθράς, Καβαργύρης, Παραπούρας, Καντάρκος.

banner-article

Ροη ειδήσεων