Γενικά

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας τίμησε τον Προστάτη του Αγ. Στυλιανό

Τον προστάτη του Άγιο Στυλιανό, τίμησε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας που από το 1964 φροντίζει παιδιά και τις οικογένειές τους που είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της φτώχειας.

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου, μέλη του Ομίλου εκκλησιάσθηκαν στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια παρέθεσαν δεξίωση στους υποστηρικτές και φίλους του έργου τους, στο cafe – restaurant Beluga προς τιμή του Αγίου Στυλιανού,  προστάτη του Ομίλου καθώς θεωρείται ο άγιος της αγκαλιάς για όλα τα παιδιά.

Για άλλη μια φορά υπήρξε ανταπόκριση από την κοινωνία της Βέροιας που αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού, ενισχύει με τη συνδρομή και δωρεές του το ταμείο του, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που οι περισσότεροι σήμερα αντιμετωπίζουν.

Λίγο πριν τις γιορτές το έργο του Δ.Σ. του Ομίλου κορυφώνεται καθώς θα πρέπει να σταθούν δίπλα σε περισσότερες από 150 οικογένειες, προσφέροντάς τους τα βασικά αγαθά ώστε τα Χριστούγεννα να είναι για όλους και χωρίς αποκλεισμούς, μέρες αγάπης.

Όσοι θα ήθελαν να ενισχύσουν και να στηρίξουν το έργο του Ομίλου, προσφέροντας τρόφιμα, οικονομική βοήθεια και παιχνίδια, μπορούν να επικοινωνήσουν κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στο τηλέφωνο: 23310 22676.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων