Τοπικά

Μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για το Πολυτεχνείο

 

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ

Ο δρόμος του Πολυτεχνείου και των συνθημάτων για την διεύρυνση της Δημοκρατίας είναι αυτός που μας οδηγεί. Μας οδηγεί  και δείχνει σε όλο τον ελληνικό λαό να διατρανώσει την αντίθεση του απέναντι στον φασισμό, στον ξενοφοβισμό, στον ρατσισμό και στον νέοσυντηρητισμό.

Καλεί όλους να προστατεύσουμε και να διευρύνουμε την Δημοκρατία στον τόπο μας, να διαφυλάξουμε τα κοινωνικά , πολιτικά και εργασιακά δικαιώματα. Δεν μπορούμε σαν κοινωνία να κάνουμε πίσω.

Να μην ξεχάσουμε τίποτε από εκείνο τον αγώνα που έδωσε η γενιά του Πολυτεχνείου. Σήμερα όλο και πιο επιτακτικό είναι να δώσουμε την μάχη ενάντια στους νοσταλγούς της χούντας, του φασισμού και του ναζισμού, οι οποίοι σκορπίζουν το μίσος ενάντια στο διαφορετικό, ενώ άλλοι κηρύττουν τη λήθη και προσπαθούν να αναθεωρήσουν το παρελθόν, θεωρώντας ξεπερασμένα τα εργασιακά δικαιώματα και τα κοινωνικά κεκτημένα.

Ο καλύτερος φόρος τιμής  για την υπεράσπιση των αγώνων των εξεγερμένων του Πολυτεχνείου, των νεκρών, των εξόριστων, των φυλακισμένων και βασανισμένων, είναι να  πιάσουμε το νήμα και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή για όλες και όλους, για Ελευθερία, Δημοκρατία, κοινωνική Δικαιοσύνη. Καμία υποχώρηση.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων