Βέροια

Ευχαριστήριο του ΜΑΣ Βέροιας “Η Καλλιθέα”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το από αναβολής “Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών” από τον Μ.Α.Σ. Βέροιας “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ”, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειδιού “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” με χορούς από τη Μακεδονία, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουλούρας “ΜΑΚΕΔΩΝ ΓΑΙΑ” με χορούς από το Ρουμλούκι, ο Μορφωτικό Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Νικομήδειας “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” με χορούς του Πόντου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων Πέλλας “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” με χορούς της περιοχής Γιαννιτσών.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η συμμετοχή του κόσμου που γέμισε για άλλη μια φορά το αμφιθέατρο της Αγ.Παρασκευής, ήταν ιδιαίτερη και με το ζεστό του χειροκρότημα αντάμειψε όλους τους χορευτές.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Γεώργιος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κος Γεώργιος Ορφανίδης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Σουμελίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Κουλουριώτης και Γεώργιος Γουλτίδης, καθώς και ο Γραμματέας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κος Νικόλαος Τομπουλίδης.

Ο Μ.Α.Σ. Βέροιας “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ” ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους, οικονομική και υλική, καθώς και τον κο Μιχ.Σουμελίδη για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κο Αλέξη Μαυρίδη (Plaza Mavridis Bros) για την παραχώρηση της παγωτομηχανής καθώς και όλους τους εθελοντές του Συλλόγου για την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν.

Ευχαριστούμε και του χρόνου ραντεβού στην Αγ,Παρασκευή

Εκ του Δ.Σ.

banner-article

Ροη ειδήσεων