Βέροια Σχόλια

Χωρίς βοήθεια χθες οι οδηγοί που προσέγγιζαν το Θέατρο Άλσους στη Βέροια

Το αδιαχώρητο χθες στο Θέατρο  Άλσους “Μελίνα Μερκούρη”  για την παράσταση «Εκκλησιάζουσες». Εκατοντάδες τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των θεατών στους γύρω δρόμους και παρόλη την έλλειψη βοήθειας, σύμφωνα με τις δικές μας διαπιστώσεις, η τάξη ήταν υποδειγματική.

Ήταν όμως απόλυτα φυσικό να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο δρόμο που περνάει μέσα από το Άλσος, αφού τα αυτοκίνητα κινούνταν σε δυο κατευθύνσεις,  χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης τους και στη  μια πλευρά του δρόμου υπήρχαν άλλα παρκαρισμένα.

Ευτυχώς το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε  δεν κράτησε πολύ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους οδηγούς ΤΑΞΙ που βρέθηκαν εκεί και έπαιξαν το ρόλο του τροχονόμου,  όταν χρειάστηκε κάποια από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα να κάνουν όπισθεν για μια αρκετά μεγάλη απόσταση.

Οφείλουμε ως αυτόπτες μάρτυρες να επαινέσουμε τη στάση των οδηγών ΤΑΞΙ, όχι μόνο για την καθοριστική βοήθεια που πρόσφεραν  στον απεγκλωβισμό αλλά και για την ευγένεια και τη στήριξή τους σε οδηγούς, που δήλωναν αδυναμία να κάνουν όπισθεν με τέτοιες συνθήκες μποτιλιαρίσματος.

Θεωρούμε αυτονόητο, όταν γίνονται παραστάσεις στο Άλσος,  από τους διοργανωτές να υπάρχει πρόβλεψη για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και βοήθεια στους οδηγούς για το παρκάρισμα.

Επίσης, για να μη ξανασυμβεί ανάλογο μποτιλιάρισμα στο δρόμο που περνάει μπροστά από το υπαίθριο θέατρο, όταν γίνονται παραστάσεις, θα πρέπει ή να μονοδρομηθεί ή να υπάρχουν ρυθμιστές της κυκλοφορίας.

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας