Εκδηλώσεις

Με τον Σύλλογο Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης στη Δράμα…

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Το πρώτο λεωφορείο ήδη συμπληρώθηκε και πάμε για το δεύτερο! Όσοι Λιτοχωρίτες και φίλοι μας ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ΕΓΚΑΙΡΑ μέχρι την Τετάρτη, 2 Μαϊου 2018!!!

Ο Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή, 6 Μαϊου 2018. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

1. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Εικοσιφοίνισσας, το αρχαιότερο μοναστήρι της Ελλάδας και της Ευρώπης, στις Σέρρες. 2. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Μααρά στη Δράμα. Είναι ένα πανέμορφο σπήλαιο και το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου ( 21 χλμ ) και μέσα του ρέει ο ποταμός Αγγίτης.
3. Επίσκεψη στην πόλη της Δράμας. Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ / άτομο (περιλαμβάνει τη μετακίνηση με λεωφορείο).

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι να δηλώσουν ΕΓΚΑΙΡΑ συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ. και στη Στέγη του Συλλόγου, Μπιζανίου 44. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση. Από εσάς περιμένουμε να φέρετε την καλή σας διάθεση και το κέφι σας γιατί οι Λιτοχωρίτες, όπου κι αν βρίσκονται, περνούν ωραία! Επίσης σας παρακαλούμε να διαδώστε αυτό το μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος, Κάκκαλος Θεόδωρος, κιν. 6974 – 809 003

Η Γεν. Γραμματέας, Καναβούρα Ελένη, κιν. 6944 – 313 470

banner-article

Ροη ειδήσεων