Αλεξάνδρεια

Πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

“Άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης του σχολικού συγκροτήματος λόγω πυρκαγιάς, απεγκλωβισμός εργαζόμενου  καθώς και άμεση  πυρόσβεση σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία “

Σήμερα  Τετάρτη 25-04-2018 και ώρα 09.45 π.μ στους χώρους του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας και του Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Ειδικές ανάγκες “Τα παιδιά της Άνοιξης” πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης του σχολικού συγκροτήματος λόγω πυρκαγιάς, άμεση  κατάσβεσή της καθώς και απεγκλωβισμός εργαζομένου στον πρώτο όροφο του κτηρίου,  σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία (Π.Υ) και την Αστυνομία της Αλεξάνδρειας.

Η άσκηση κρίνεται επιτυχής και εξελίχθηκε όπως προβλέπονταν από την πλευρά της Π.Υ, με την άψογη συνεργασία τόσο των μαθητών μας όσο και όλων των εργαζομένων στους χώρους του Κέντρου ΑΜΕΑ.

Μετά τη λήξη της άσκησης πραγματοποιήθηκε, εντός του χώρου του σχολείου, πολύ σημαντική ενημέρωση από τον Διοικητή της Π.Υ Αλεξάνδρειας προς τους εργαζόμενους του Κέντρου σε θέματα πρόληψης αλλά και κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την συγκεκριμένη άσκηση, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά, είναι  σίγουρο ότι θα μας κάνουν καλύτερους σε θέματα ασφάλειας και θα αξιοποιηθούν μελλοντικά προς όφελος όλων όσων εργάζονται και εκπαιδεύονται στο Κέντρο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πυροσβέστες της Π.Υ Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Διοικητή της Επιπυραγό κ. Γρηγόρη Γερόπουλο για την εξειδικευμένη ενημέρωση που μας παρείχε σε θέματα αστικής πυρασφάλειας.

– Ο –

Διευθυντής

Λαζής Νικόλαος

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας