Εργασία

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: 24ωρη απεργία τη μέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου της 3ης αξιολόγησης

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Νάουσας αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας τη μέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου της 3ης αξιολόγησης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε συμφωνία με ΕΕ και ΔΝΤ σχεδιάζουν νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων: προνόμια και ενισχύσεις για μεγάλο κεφάλαιο, φοροληστεία, πλειστηριασμούς, ιδιωτικοποιήσεις, χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία για τα λαϊκά στρώματα.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί τα σωματεία να πάρουν απόφαση και να ρίξουν όλες τις δυνάμεις τους για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας. Καλεί τους εργαζόμενους μαζικά, μαχητικά και αποφασιστικά να δώσουμε την απάντηση μας.

Κανένας συμβιβασμός με τη μίζερη ζωή και τη δουλειά με αλυσίδες. Η πάλη για ζωή με αξιοπρέπεια και δουλειά με δικαιώματα δεν είναι υπόθεση που έχει λήξει, είναι μάχη που έχουμε μπροστά μας.

Κανένας φόβος, καμιά υποταγή, η ιστορία γράφεται με ταξική. Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά. Με πίστη στο δίκιο μας να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

28/12/2017

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων