Βέροια

Αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Γυμνασίου Βέροιας ενημερώθηκε για τα αδέσποτα από υπευθύνους του Δήμου

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, στις 9.00 πμ αντιπροσωπεία από το δεκαπενταμελές του 3ου Γυμνασίου Βέροιας μαζί με τον Διευθυντή του σχολείου ήλθε στο χώρο του Δημαρχείου κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης για ενημέρωση πάνω στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στην πόλη μας.

Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση τόσο για το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο όσο και για τις ενέργειες του Δήμου από τον κ. Παπαδόπουλο Βασίλειο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ζωικής Παραγωγής, Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων ζώων. Για ζητήματα που έχουν σχέση με τις υποχρεώσεις όσων έχουν στο σπίτι ζώα συντροφιάς, για τη συμπεριφορά των αδέσποτων και για θέματα υγείας των αδέσποτων και όσων έρχονται σε επαφή με αυτά έγινε αναλυτική παρουσίαση και απαντήθηκαν σχετικές ερωτήσεις των μαθητών από τους κτηνιάτρους του Δήμου Βέροιας, κα Ουστά Σοφία και κ. Γεώργιο Φλώρο καθώς και τον κ. Δάρλα Κωνσταντίνο από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας και Τουρισμού. Για τα ίδια θέματα υπήρξε και σύντομη παρέμβαση από τον Διευθυντής της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Χρήστο Κούτρα. Συζητήθηκε επίσης το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος του σχολείου με τα αδέσποτα και προτάθηκαν τρόποι αντιμετώπισης.

Το σχολείο ευχαριστεί τους υπεύθυνους του Δήμου για τη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στο χώρο του στο εγγύς μέλλον με ανάλογη συζήτηση – ημερίδα πάνω στη διαχείριση των απορριμμάτων.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας