Νάουσα

Έκθεση: “Δημιουργία Γένους Θηλυκού” στη Νάουσα

Δελτίο Τύπου

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε στο φουαγιέ του πολυχώρου πολιτισμού «Χ. Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς) η έκθεση «Δημιουργία Γένους Θηλυκού» του Δήμου Νάουσας. Οι 80 γυναίκες που συμμετείχαν στον κύκλο των μαθημάτων του προγράμματος παρουσίασαν στο κοινό τις δημιουργίες τους στο κέντημα και το πλέξιμο.

Οι εκπαιδεύτριες τους κ.κ. Πόπη Χατζηπέτρου, Ζωή Σιώπη, Μάριον Μπαχάνου και Βέτα Βασιλειάδου, οι οποίες προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, δήλωσαν ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα.

Στην υποδοχή γευτήκαμε τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού της προέδρου των Λευκαδίων κας Φούλης Τουμπουλίδου, ενώ στην έκθεση παραβρισκόταν και μέλη του Συμβουλευτικού Κέντρου Βέροιας που ενημέρωναν τις γυναίκες για την εργασιακή συμβουλευτική που θα πραγματοποιηθεί.

Οι γυναίκες που παρεβρέθηκαν στην έκθεση ενημερώθηκαν για τον νέο κύκλο μαθημάτων (με ειδικότητες Ραπτικής, Μικροκατασκευών, Χορού Art-therapy κ.ά.) και ήδη οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 100.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων «Δημιουργία Γένους Θηλυκού» δημιουργήθηκε από τον Δήμο Νάουσας, με σκοπό να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες εκμάθησης δεξιοτήτων, επιμόρφωσης και προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης σε γυναίκες.

28/9/2017

banner-article

Ροη ειδήσεων