Χρυσόστομος Σταμούλης "Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;" Βιβλιοπαρουσίαση, Εκκοκκιστήριο Ιδεών

Ένας ευφυής της αγαθότητας και της καλοσύνης, πρεσβευτής ενός νέου μέλλοντος για τις κοινωνίες είναι ο Χρυσόστομος Σταμούλης.

AFICHE 02.09.2017

Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένας ιδιοφυής διανοητής, που φέρνει στην επικαιρότητα όλες τις κρυμμένες και σκεπασμένες αλήθειες του Χριστιανισμού.

Μαζεμένοι στο κεφάλι του συνεδριάζουν ολημερίς και οληνυχτίς ο Σικελιανός, ο Τσαρούχης, ο Πεντζίκης, ο Ελύτης, η Δημουλά και όλο το σόι των Ελλήνων που ξέραν την ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη.

Αυτή την ισορροπία θα “αποκαλύψει” στην ομιλία του στο Εκκοκκιστήριο ΙΔΕΩΝ ο Χρυσόστομος Σταμούλης, που η Αμερική, η Ευρώπη και ο κόσμος όλος κρατούν σειρά για τις φωτισμένες διαλέξεις του.

Γλυκός, γαλήνιος, κατανοητός και βαθύτατα πατερικός και επιστημονικός ο λόγος του Σταμούλη, μακριά από την αξίωση «καθηγητικής αυθεντίας» και βεβαιοτήτων, αντιστέκεται σε κάθε σκέψη που αναζητά έτοιμες απαντήσεις και συνταγές σωτηρίας στον Χριστό.

Ένας τόσο ωραίος άνθρωπος , ένας τόσο βαθύς γνώστης των αξιών του ανθρωπισμού, θα είναι κοντά μας για να συν-ομιλήσουμε για το βιβλίο του “Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; κείμενα για τον διάλογο της Ορθοδοξίας με την πόλη, την πολιτική και τον πολιτισμό”,

την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 7:30μμ στο Εκκοκκιστήριο ΙΔΕΩΝ, στη Βέροια.

Προλογίζουν

ο Γιάννης Ναζλίδης και η Κατερίνα Ταϊπλιάδου, καθηγήτρια Θεολόγος-πρεσβυτέρα και χαιρετίζει εκπρόσωπος των ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30353 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια