Βέροια Εκδηλώσεις Νάουσα

Ίκαρος Ποντίκαρος. Τζαζ όπερα για παιδιά της Εύας Ιεροπούλου, Νάουσα 23 και Βέροια 24 Σεπτεμβρίου

ΙΚΑΡΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΡΟΣ

Τζαζ όπερα για παιδιά*

Κείμενο-Μουσική: Εύα Ιεροπούλου

Σκηνοθεσία-μουσική διδασκαλία: Νεφέλη Μπραβάκη

Ίκαρος Ποντίκαρος the musical

Ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών παρουσιάζει την παραγωγή του Ωδείου Φίλιππος Ίκαρος Ποντίκαρος the musical της Εύας Ιεροπούλου, σε σκηνοθεσία και μουσική διδασκαλία Νεφέλης Μπραβάκη.

Παίρνουν μέρος περισσότεροι από 80 χορωδοί-χορευτές των ομάδων Naousa Glee και Filippos Glee.

Το τζαζ κουαρτέτο που ντύνει μουσικά την παράσταση αποτελούν οι: Χρήστος Γεωργουδάκης, Ασημίνα Ματζίρη, Λάζαρος Μπίντσης και Θοδωρής Χριστοφορίδης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Αρσένιος Γαβριηλίδη, η Νίκη Μπραβάκη και η Φωτεινή Γεωργουδάκη.

Συμμετέχουν τα παιδάκια της Μουσικής Προπαιδείας των τάξεων της Εύας Ιεροπούλου στο Ωδείο Φίλιππος και στην Εστία Μουσών.

Υπόθεση:

Ο Ίκαρος Ποντίκαρος είναι ένας γενναίος  ποντικός που ονειρεύτηκε να απαλλάξει τη γενιά των ποντικών από την τυραννία  της γάτας και να γίνει έτσι ο βασιλιάς όλων των ποντικών -ή ακόμα και όλων των ζώων. Το σχέδιό του είναι μεγαλοφυές, αλλά, κάπου στην πορεία, αποδεικνύεται ότι είναι κάπως δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Γιατί -όπως και να το κάνουμε- το ν’ αλλάξεις αυτό τον κόσμο δεν είναι και τόσο εύκολο…

*Αρχικά η ιστορία του Ίκαρου Ποντίκαρου κυκλοφόρησε ως μουσικό παραμύθι σε CD με συντελεστές τους ηθοποιούς Μελίνα Μποτέλλη και Θοδωρή Αθερίδη και τους μουσικούς/ερμηνευτές Μανώλη Φάμελλο, Καίτη Κουλλιά, Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, Όλγα Αθανασιάδου, Τάσο Δημέγγελη και Δημήτρη Μπασλάμ.

——-

Σάββατο 23/9/ 7:30  Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Κυριακή 24/9/ 12:00 Κινηματογράφος ΣΤΑΡ Βέροια

Γενική είσοδος 4 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται.

banner-article

Ροη ειδήσεων