Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Τοπικά

Υποβολή αιτήσεων για τα ΔΙΕΚ του Γ. Νοσοκομείου Βέροιας, μέχρι 25 Σεπτεμβρίου

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βάσει :

  1. Της κοινής ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ με Αριθμ. Πρωτ. Γ4α/ΓΠ.55004/15-13/6/2016 «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία, το προσωπικό καθώς και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια που αφορά τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας»
  2. Της Απόφαση Αρ.Πρωτ.Γ4α/Γ.Π. 60116/18-8-2017, ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΦΕΚ 2939 / Β΄/29-8-2017), με θέμα «Λειτουργία Δ.Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας εκπαιδευτικής περιόδου 2017-2018»

ΚΑΛΕΙ τους υποψήφιους καταρτιζόμενους σε τμήματα χειμερινού εξαμήνου εκπαιδευτικής  περιόδου 2017-18 στην Ειδικότητα  Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας.  Οι αιτήσεις επιλογής των καταρτιζομένων στο Δ.Ι.Ε.Κ του Γ.Ν. Βέροιας υποβάλλονται  στην Σχολή που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Βέροιας  από:

1 έως 25 Σεπτεμβρίου & από 8 πμ έως 2 μμ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την επιλογή των υποψήφιων καταρτιζομένων Δ.Ι.Ε.Κ αποτελούν τα ακόλουθα:

  1. Σχετική αίτηση που θα δίδεται και θα συμπληρώνεται στο Ι.Ε.Κ
  2. Ο εκάστοτε προβλεπόμενος πρωτότυπος τίτλος σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο), του οποίου θα εκδίδεται φωτοαντίγραφο με μέριμνα του Ι.Ε.Κ για τη χρήση του στην επιλογή και θα επιστρέφεται ο πρωτότυπος τίτλος στον υποψήφιο
  3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο
  4. Βεβαίωση Ι.Κ.Α ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σχετική με την ειδικότητα που επιθυμεί να καταρτιστεί ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ) στην οποία αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο
  5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας, με τους περιορισμούς που τίθενται από την ισχύουσα νομοθεσία
  6. Για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.

Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από Ελληνικό Λύκειο ή ΣΕΚ απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια Ελληνική υπηρεσία.

Την ίδια περίοδο θα γίνουν δεκτές αιτήσεις κατατάξεων από αποφοίτους ΕΠΑΛ,ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β Κύκλου, ΤΕΛ, εξειδίκευση ΕΠΛ συναφών ειδικοτήτων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία,  για το Γ εξάμηνο σπουδών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2331351145  και στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου www. verhospi.gr.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ι.Ε.Κ.

ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

            Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας