Βέροια Γράμματα & Τέχνες

Ο Filippos Glee του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας τραγουδώντας στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Δήμητρα Σμυρνή

Η Ομάδα Filippos Glee του Ωδείου Φίλιππος έδωσε με την παρουσία της μια ιδιαίτερη νότα χθες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη, συμμετέχοντας στις τριήμερες εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης, τις αφιερωμένες στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2017.

Η Ομάδα, με τη μουσική παράσταση «Reflections II», με διδασκαλία και διεύθυνση της Νεφέλης Μπραβάκη, μ’ ένα ρεπερτόριο πολύ πλατύ και εξαιρετικά ενδιαφέρον, έδειξε τη δουλειά που προηγείται του αποτελέσματος, αλλά και ένα αποτέλεσμα που έπεισε με την καλλιτεχνική του αρτιότητα.

Με κομμάτια που κινούνταν σ’ ένα μεγάλο εύρος επιλογών, από ισπανικά παραδοσιακά μέχρι Χατζιδάκι κι από γνωστά μιούζικαλ μέχρι Αρλέτα, η Ομάδα της Νεφέλης κινήθηκε και συλλογικά αλλά και αναδεικνύοντας πολλές ταλαντούχες μονάδες, που έδωσαν δείγματα ικανοτήτων, υποσχόμενες πολλά για το μέλλον.

Δίπλα στη Νεφέλη η Νίκη Μπραβάκη, πότε να την αντικαθιστά στο πιάνο, και πότε να τραγουδά ή να παρουσιάζει το πρόγραμμα, έδωσε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Ομάδας μια αίσθηση από τη μια ανάλαφρης νεανικής διάθεσης κι από την άλλη σοβαρής επαγγελματικής δουλειάς.

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας