Αθλητικά Βέροια

Οι βετεράνοι της Βέροιας, της “Βασίλισσας του Βορρά”, έκοψαν την πίτα

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα του RESTAURANT BELUGA, ο Σύλλογος Βετεράνων της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Βέροιας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Τάκης Παπατζίκος στην ομιλία του, πριν την κοπή της πίτας, αφού χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους βετεράνους ποδοσφαιριστές  της Βέροιας αλλά και άλλων συλλόγων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ως καλεσμένοι, καθώς και το πλήθος των φίλων που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά,  θύμισε τις άλλες καλές εποχές για το ποδόσφαιρο και την ομάδα της Βέροιας, μιας ομάδας που ο τίτλος της, “Βασίλισσας του Βορρά”, δεν ήταν τυχαίος. Θύμισε εκείνες τις εποχές για το ποδόσφαιρο  όπου τότε ο ποδοσφαιριστής πρωτίστως έπαιζε  για την τιμή της φανέλας.

Τέλος, ο Τάκης Παπατζίκος, αφού τόνισε ότι η Ομάδα της  Βέροιας μας έχει ανάγκη όλους,  ευχήθηκε  στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά,  ενώ ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα παραβρίσκεται στη Βέροια ο Μίμης Δομάζος, ο μεγάλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, καλεσμένος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας για την παρουσίαση βιβλίου του.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας