Αθλητικά

Μπάσκετ: Την Χανθ υποδέχεται ο Φίλιππος

Την ΧΑΝΘ αντιμετωπίζει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας για την 13η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τον πρώτο αγώνα του νέου έτους. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” με ώρα έναρξης στις 17:00 και διαιτητές τους κ.κ  Γερακίνη και Δημάδη.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : ” Στο πρώτο παιχνίδι του 2017 αντιμετωπίζουμε την ΧΑΝΘ στην έδρα μας. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που έχει τον χαρακτηρισμό του ΠΡΕΠΕΙ. Στη διάρκεια της διακοπής δεν μείναμε αδρανείς. Είχαμε την ευκαιρία και να ξεκουραστούμε και να προσθέσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Κάποιες αρρώστιες και μικροτραυματισμού μας δημιούργησαν μικρά προβλήματα αλλα αυτα ξεπερνιούνται. Το πρώτο παιχνίδι μετά απο μια μεγάλη διακοπή είναι πάντα δύσκολο κι απρόβλεπτο. Χρειάζεται να δείξουμε το χαρακτήρα μας απέναντι σε μια πολύ καλή κι αγωνιστική ομάδα και πιστεύουμε ότι θα το κάνουμε.  Είναι πολύ σημαντικό για μας οι φίλοι μας  να έλθουν  στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν για μια ακόμη φορά. Καλή Χρονια”

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας