Βέροια Επιστήμη

Και τρίτη διεθνής διάκριση για τη Βεροιώτισα Αρχιτέκτονα – Πολεοδόμο Δρ Αναστασία Πάπαρη

Στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Βραβείων της, η ηλεκτρονική έκδοση CORPORATE VISION, με έδρα το Ενωμένο Βασίλειο, βράβευσε το Γραφείο Ερευνών και Μελετών της Δρος Αναστασίας Πάπαρη, με έδρα τη Βέροια, ως το Καλλίτερο Ελληνικό / Ευρωπαϊκό Γραφείο για το 2016 στους τομείς του Πολιτιστικού Προγραμματισμού / Σχεδιασμού και της Αρχιτεκτονικής. Ο αγγλικός τίτλος της διάκρισης είναι:

European Business Award – Finest Cultural Planning & Architecture 2016 in Europe and Greece. Τα βραβεία απονέμονται στους τομείς: Αριστεία Επιχειρηματικότητας (Η.Β.), Δικαίου των Επιχειρήσεων, Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικότητας, Τεχνολογικής Καινοτομίας κ. ά. http://www.corp-vis.com/ Το Γραφείο της Δρος Πάπαρη ασχολείται τόσο με θεωρητικά, όσο και με εφαρμοσμένα θέματα πολιτιστικού προγραμματισμού και σχεδιασμού, διατρέχοντας το σύνολο των χωρικών κλιμάκων, από την πολεοδομία και τον αστικό σχεδιασμό, μέχρι την αρχιτεκτονική και με έμφαση στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον πολιτισμό και την πόλη.

Το Γραφείο EUROPOLIS της κ. Πάπαρη βραβεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο με δύο ακόμη διακρίσεις για το 2016, από την ηλεκτρονική έκδοση BUILD UK αυτή τη φορά, με έδρα επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο ονομάζεται BUILD Γυναίκες στην Αρχιτεκτονική: Ελληνίδα Αρχιτέκτων Μελετήτρια 2016 (αγγλικός τίτλος: EUROPOLIS for BUILD Women in Architecture Award: Female Freelance Architect of the Year 2016 – GREECE). Η δεύτερη διάκριση αφορά στις επιδόσεις της βραβευθείσας στην Ακαδημαϊκή Έρευνα για το 2016, που παρουσιάζει διεθνές ενδιαφέρον (αγγλικός τίτλος: Anastasia Paparis BUILD Academia Award for Architectural Research 2016). http://www.build-news.com/2016-europolis.
Οι τεχνικές εκδόσεις CORPORATE VISION και BUILD θεωρούνται από τις κορυφαίες στον χώρο της αρχιτεκτονικής, της έρευνας, της βιώσιμης ανάπτυξης και των κατασκευών. Με εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές ανά τον κόσμο, αποτελούν τον σύμβουλο υψηλόβαθμων στελεχών τεχνικών γραφείων και επιχειρήσεων, τοπικών αυτοδιοικήσεων, ακαδημαϊκών, τεχνικών επιμελητηρίων και ιδιωτών μελετητών. Τα βραβεία απονέμονται από ειδικές κριτικές επιτροπές, μετά από ψηφοφορία των συνδρομητών.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας