Κοινωνία Τοπικά

Ανοιχτή επιστολή του Παναγιώτη Χατζησάββα προς συναδέλφους εκπαιδευτικούς

Θεσμοί (σημ.: Δανειστές-Τοκογλύφοι) προς κ. Φίλη για τις 22.000 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας που ζήτησε το Υπουργείο:

«Πρώτα αυστηρή και εξαντλητική αξιολόγηση του υπάρχοντος διδακτικού δυναμικού, να απομακρυνθούν οι «ακατάλληλοι» από τις τάξεις και όσα κενά προκύψουν να καλυφθούν με αντίστοιχο αριθμό προσλήψεων».

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τώρα που τα τύμπανα της αξιολόγησης ηχούν ξανά δυνατά, με τις απολύσεις μονίμων συναδέλφων να είναι προ των πυλών, η επιλογή μας στην κάλπη της 2 Νοεμβρίου αποκτά ακόμα περισσότερη αξία και βαρύτητα.

Θα επιβραβεύσετε με την ψήφο σας σε ΔΑΚΕ-ΔΗ.ΣΥ-ΕΡΑ  τις μνημονιακές πολιτικές που ψήφισαν, εφάρμοσαν και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ που καταστρέφουν το δημόσιο σχολείο, οδηγούν στην ανεργία χιλιάδες συναδέλφους και ελαστικοποιούν ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις;

Θα επικροτήσετε με την ψήφο σας σε ΔΑΚΕ-ΔΗ.ΣΥ-ΕΡΑ όλους εκείνους που ψήφισαν από κοινού τα μνημόνια, που σημαίνουν ΕΝΦΙΑ, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, εργασία ως τα βαθιά γεράματα, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ανεργία, φτώχεια, μετανάστευση των παιδιών μας, αξιολόγηση, απολύσεις…;

Θα δώσετε την ψήφο σας σε εκείνους που ήταν έτοιμοι να ξεσκίσουν τις σάρκες μας με την αξιολόγηση και που ακονίζουν και πάλι κρυφά τα νύχια τους;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους μηχανισμούς που σαν σκοπό έχουν να αναπαράξουν ένα κατεστημένο πλήρως υποταγμένου και συμβιβασμένου συνδικαλισμού.

ΨΗΦΙΣΤΕ τις παρατάξεις και σταυρώστε τους υποψηφίους εκείνους που σέβονται και τιμούν την ψήφο σας με το να είναι στην πρώτη γραμμή όλων των εκπαιδευτικών και κοινωνικών αγώνων, που αρνήθηκαν να ξεπουλήσουν τις ιδέες τους για να βολευτούν. Που απέδειξαν με την αποχώρησή τους από το κυβερνόν κόμμα πως προτάσσουν το συλλογικό συμφέρον του κλάδου από το κομματικό και το προσωπικό.

ΨΗΦΙΣΤΕ τις παρατάξεις και σταυρώστε τους υποψηφίους εκείνους που στάθηκαν αταλάντευτα στο πλευρό σας τις άγριες μέρες της αξιολόγησης, εκεί που τα «καλά γαλαζοπράσινα παιδιά» είτε είχαν εξαφανιστεί είτε διαγκωνίζονταν για να αποκτήσουν ISO αξιολογητή!

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ζητά την ψήφο σας για το ΠΥΣΠΕ Ημαθίας και για το ΚΥΣΠΕ με τη δέσμευση πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό κάθε συναδέρφου, στην πρώτη γραμμή κάθε εκπαιδευτικού και κοινωνικού αγώνα μέχρι να ανατραπούν τα μνημόνια και όλοι όσοι τα ψηφίζουν και τα εφαρμόζουν.

Για το ΑΠΥΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ συμμετέχει με 5 υποψήφιους [Βόλτσης Σωκράτης (Πέλλας), Γιάντσου Σταματία (Πιερία), Γκίλη Μαρία (Πέλλα), Καμπούρης Δημήτριος (Ανατολική Θεσσαλονίκη), Παβέλης Παναγιώτης (Πέλλα)] στο ψηφοδέλτιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε. – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.

Για λόγους πέραν της δικής μας θέλησης δεν συμμετέχουμε σε αυτό το ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι της Ημαθίας.

Πιστεύοντας αταλάντευτα πως στη σημερινή συγκυρία είναι αδήριτη αναγκαιότητα η δημιουργία ενός μεγάλου πλατιού ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου, ως υποψήφιος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ καλώ όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες να στηρίξουν στην κάλπη:

Παναγιώτης Χατζησάββας

Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

Υποψήφιος για το ΠΥΣΠΕ Ημαθίας και το ΚΥΣΠΕ με το ψηφοδέλτιο

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

banner-article

Ροη ειδήσεων