Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα απο την Τρίτη 2 μέχρι και την Τρίτη 9 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στις Βαρβάρες.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, Μουτσιάλης.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην Αγκαθιά επί τη εορτή του Οσίου Νικάνορος.

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας